MoveWell draagt zorg voor patiënten Chiropractie De Koekkoek

Chiropractie De Koekkoek Hilversum

Chiropractie MoveWell neemt de zorg van patiënten chiropractie De Koekkoek Hilversum over

koekkoek

manuele therapie chiropractie
Chiropractie Hilversum

Chiropractie MoveWell heeft in overleg met chiropractie De Koekkoek Soest besloten de zorg van de patiënten van Chiropractie De Koekkoek te Hilversum over te nemen. “Een jaar na het overlijden van mijn vader Laurens De Koekkoek zijn we op zoek naar een vervangende praktijk voor zijn patiënten”, aldus Tammy de Koekkoek. “Gezien mijn  chiropractie praktijk niet in Hilversum maar in Soest gelegen is, willen we dit inmiddels vertrouwde adres aanraden.”

Chiropractor Hilversum

Sten Hofstad en Lin van Gorp, de chiropractoren werkzaam bij Chiropractie MoveWell, zijn blij met de samenwerking met Chiropractie De Koekkoek. MoveWell maakt gebruik van nieuwe technieken in de chiropractie om de patiënt optimaal te kunnen behandelen. Niet alleen zijn zij trots op de moderne apparatuur, maar ook op de rugrevalidatie-ruimte waar patiënten de rug goed kunnen trainen.

 

MoveWell werkt volgens het unieke ‘in3stappenbeter’-programma. Duidelijkheid is het aller belangrijkst voor het herstel van een klacht. Na uw intake zal de chiropractor met u doornemen hoe het herstel van uw klacht zal verlopen. Veelal kunnen we die stappen in drieën verdelen. Hieronder leest u een korte toelichting over het ‘in3stappenbeter’-programma van MoveWell

 

Het eerste doel en tegelijkertijd stap 1 is het verbeteren van de klacht door de zojuist besproken chiropractische behandelingen. Stap 2 is het sterker maken van de betrokken spieren met diverse oefeningen. Bij rugklachten kan dit worden aangepakt op de speciale rugrevalidatie-apparaten waarover de praktijk beschikt. Stap 3 is de onderhoudende fase waarin de chiropractor kijkt naar de risicofactoren en zorgt dat de klachten niet meer dusdanig terugkomen. Kijk voor meer informatie naar ‘in3stappenbeter’.

Voor meer informatie over Chiropractie MoveWell, kijk op www.movewell.nl of bel 035 760 06 45.