Facebook | Chiropractie MoveWell

Facebook

Welkom bij de oplossing voor uw rug- en nekpijn!

laptop frame
hero image
Kennismakingsconsult chiropractie t.w.v. €55,- en Spinal Mouse wervelkolomscan t.w.v. €30,- nu tijdelijk gratis! Slechts 25 plaatsen beschikbaar.

Wat houdt een kennismakingsconsult in?

lage rugklachten uitleg MoveWell

Wat is een Spinal Mouse Wervelkolomscan?

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsconsult met de chiropractor. Dit consult bestaat uit een persoonlijk gesprek, lichamelijk onderzoek, advies en behandelplan.

De Spinal Mouse maakt een bewegingsscan van uw wervelkolom. Zodoende wordt de beweeglijkheid van uw wervelkolom goed in kaart gebracht. Deze scan heeft zijn waarde bewezen en wordt in vele wetenschappelijke onderzoeken gebruikt als meetinstrument. Met trots kan MoveWell deze scan u aanbieden.

De behandelmethodes van MoveWell

chiropractor wervelkolom uitleg

Chiropractie

Chiropractie is een behandelmethode waarbij u direct verlichting kunt ervaren. Door verschillende behandeltechnieken kan de chiropractor uw rug weer in beweging krijgen. De behandeling wordt volledig op uw belastbaarheid afgestemd. Op deze pagina leest u meer over de chiropractie behandeling

fysiotherapie

Rugrevalidatie / oefentherapie

In onze moderne oefenruimte worden er trainingen gegeven op het gebied van rugrevalidatie. De oefentherapeut traint met u de stabilisatie-spieren van de wervelkolom om de rug te versterken en blijvend profijt van de behandeling te behouden. Lees hier meer over rugrevalidatie.

decompressie

Decompressie therapie

Onze unieke behandeltafel geeft verlichting van druk op de tussenwervels. Decompressie is hiermee vooral geschikt voor klachten als hernia, ischias, stenose en spit. Meer informatie over decompressie leest u hier.

Team Chiropractie MoveWell

Combinatie therapie

Het unieke van MoveWell is de teambehandeling. Uw klacht wordt in ons team besproken. Vaak kan de therapeut een combinatie van therapieën adviseren voor het verkrijgen van het beste herstel.

Recensies

Na de diagnose RSI van de fysiotherapeut en huisarts ben ik in behandeling gegaan bij MoveWell in Hilversum. De daadkracht, heldere uitleg en persoonlijke aandacht van Sten Hofstad zijn mij erg bevallen. Toen ik binnenkwam kon ik niet naar links kijken, na de eerste behandeling kon dit (al) weer wel. En inmiddels is de soepelheid van mijn nek beter dan die ooit is geweest. Met nog een behandeling te gaan kijk ik weer positief tegen het herstel aan.Jakob Povel
Door de rug gegaan. Heel veel last gehad. Chiropractor Hofstad heeft me snel weer op de been gekregen! Professioneel mooie moderne praktijk! Henri S.
Na al tijden last van mijn rug te hebben- heb ik na een aantal behandelingen bij MoveWell vrijwel nergens last meer van. Erg professionele en goede behandelingen. Minke S. uit Amsterdam

Ons team staat voor u klaar – maak nu een afspraak

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

lin van gorp

Lin van Gorp

Chiropractor

Marco van den Heuvel Oefentherapeut

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut

Vergoeding

De behandelingen worden vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Er gaat dus niets af van uw ”Eigen Risico”. De hoogte van de vergoeding verschilt per polis. Vraag de exacte vergoeding na bij uw zorgverzekeraar.

Geen verwijzing nodig

Voor een behandeling heeft u GEEN verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt direct bij ons een afspraak inplannen. Dit geldt voor alle vormen van zorg die wij u te bieden hebben.

Boek hier uw gratis consult

 

Hoe u ons kunt bereiken:

Ons adres:

Hoge Naarderweg 3c
1217 AB Hilversum

 

 Kennismakingsconsult inclusief "Spinal Mouse Wervelkolomscan" t.w.v. €85,- nu tijdelijk gratis!

 Slechts 25 onderzoeksplaatsen beschikbaar!

 


Invalid email
Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld
Je bericht is succesvol ontvangen