Rugtraining

The Ultimate Back Program

De introductieles van The Ultimate Back Program is tijdelijk geheel kosteloos.

Meld u aan voor 17 maart!

MoveWell introduceert The Ultimate Back Program

 

Kies je voor ons? Dan kies je voor een sterke rug! Versterk nu je core-stability met geavanceerde trainingsapparatuur! Onder professionele begeleiding versterkt u onder andere de kleine spieren rondom de wervelkolom. Deze spiergroepen zorgen voor stabiliteit en voor een optimale verdeling van de belasting op het lichaam. Wilt u weer gaan sporten? Een sportschool is al gauw een te grote stap wanneer u met lichamelijke klachten rondloopt. Om ervoor te zorgen dat u toch weer in vorm raakt zonder dat u het lichaam beschadigd, kunt u nu vrijblijvend een training volgen bij MoveWell! Train jezelf weer fit!

 • rugrevalidatie

  Maak kennis met het programma!

  Meld u aan en volg de eerste training van The Ultimate Back Program geheel vrijblijvend!

 • rugrevalidatie training MoveWell

  Professionele begeleiding

  Onze gespecialiseerde oefentherapeut / rugrevalidatie-therapeut stelt een deskundig programma voor u op.

 • rugrevalidatie oefeningen

  Oefeningen op maat

  De kwetsbare rug kan door zorgvuldig gekozen oefeningen prima worden getraind.

“Ik wil weer sporten maar waar moet ik beginnen?” Meld u aan voor The Ultimate Back Program!

Rugrevalidatie fysiotherapie oefentherapie

Volg de eerste trainingssessie geheel vrijblijvend! 

 

Wilt u weten of The Ultimate Back Program ook wat voor u is? Meld u zich dan aan en doe een trainingssessie mee. U bent daarmee niet aan kosten of verplichtingen gebonden! MoveWell heeft gekozen voor deze vrijblijvende mogelijkheid zodat iedereen de kans krijgt om wat aan zijn/haar klachten te doen.

The Ultimate Back Training is voor iedereen!

 

Rondlopen met klachten verergert veelal de klachten. The Ultimate Back Program is opgesteld om de kwetsbare rug te versterken. Het instapniveau kan per individu verschillend zijn en daarom biedt ons trainingsprogramma ruimte om de rug vanaf de laagst mogelijke inspanning weer op te bouwen naar een hogere belastbaarheid. De trainingsruimte is speciaal hiervoor ingericht met apparatuur die nauwkeurig de beweeglijkheid en de stabiliteit meet. Hierdoor kunt u met lichamelijke klachten toch trainen, zonder dat u de rug overbelast.

Alle oefeningen worden zorgvuldig uitgekozen

 

U krijgt persoonlijke begeleiding van de expert op het gebied van rugtraining. De oefeningen zorgen weer een optimale werking van uw spieren. Naast de oefeningen wordt er ook aandacht besteed aan uw houding tijdens de oefeningen én uw houding tijdens alledaagse bezigheden. Zo krijgt u weer de controle over het aansturen van spieren.

Rugrevalidatie