Rugklachten na operatie

MoveWell behandelt veel patiënten met klachten die ontstaan na een rugoperatie. Veelal kan een operatie slagen. Toch bestaat het risico dat klachten veranderen of ontstaan na een operatie. Ons team is gespecialiseerd in het behandelen van kwetsbare klachten zoals het behandelen van een rug of nek die een operatie heeft ondergaan.

MoveWell specialistisch rugcentrum

Met trots kunnen wij aangeven dat MoveWell een specialistisch rugcentrum is. MoveWell werkt nauw samen met specialisten, artsen en andere verwijzers. Wekelijks komen er een paar honderd patiënten met complexe rug- en nekklachten uit Hilversum en vanuit heel Nederland.

Onder deze expertise valt ook de behandeling van complexe klachten als pijn en klachten na een operatie. De complexiteit ligt erin dat de anatomie na een operatie is veranderd. Ons team werkt voorzichtig maar effectief om te werken aan uw herstel.

De combinatie van verschillende disciplines, chiropractie, fysiotherapie, oefentherapie (rugrevalidatie) maken deze aanpak effectief.

MoveWell behandelaanpak rugklachten na operatie

Chiropractie

chiropractie mobilisatie tafel

Een chiropractor kijkt voornamelijk naar de bewegelijkheid van de wervelkolom. Na een operatie verandert de bewegelijkheid van de wervelkolom. De chiropractor gebruikt mobiliserende technieken of speciale behandeltafels om de bewegelijkheid te verbeteren. Uiteraard is het belangrijke te vermelden dat de therapie afhankelijk is van welke ingreep en hoe lang de operatie is geleden.

Fysiotherapie

fysiotherapie revalidatie rug

Onze fysiotherapeut kijkt naar de mobiliteit als stabiliteit. Spiertechnieken, mobilisatietechnieken, anders dan bij de chiropractor, worden toegepast en/ of oefeningen worden gegeven.

Rugscholing - Rugrevalidatie

chiropractor hilversum

Onze rugscholing en rugrevalidatie is van groot belang voor effectief en goed herstel. Dit kan zijn om uw klacht beter te leren begrijpen. De houding kan worden aangepakt, gezien een verkeerde houding te veel druk op de rug kan geven. Ook bieden wij revalidatie aan om de kleine spieren van de rug te trainen om te zorgen dat uw corset, stabiliteit verbetert.

Welke specialisten kunnen u met deze rugklachten helpen?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Niels van der Meulen

Manueel therapeut

Behandeling rugklachten (na operatie) in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?