Op zoek naar een chiropractor in Baarn?

Woont u in of rond Baarn? Chiropractie praktijk MoveWell is dichtbij en makkelijk toegankelijk. We zijn te vinden in Medisch Centrum Dudokpark. Ons team bestaat uit chiropractoren, fysiotherapeuten en oefentherapeuten gespecialiseerd in nek- en rugproblemen. Door onze innovatieve aanpak en diversiteit aan disciplines is MoveWell een gerespecteerd adres voor verwijzende zorgverleners.

Vanuit heel Nederland zoeken patiënten met ingewikkelde rug- en nekproblematiek onze expertise op.

Waarom Chiropractie praktijk MoveWell?

Chiropractie praktijk MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en heeft hiervoor moderne apparatuur. Uiteraard kunt u ook voor andere klachten bij MoveWell terecht. De chiropractor van MoveWell beschikt over een groot aantal specifieke technieken om de bewegingen van het gewricht te corrigeren.

Team specialistische rugzorg

Bij MoveWell beschikken we over een team van chiropractoren, fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Hiermee garanderen we een passende behandelmethode voor herstel. Soms is dit enkel met chiropractie, of het kan een mix zijn van verschillende therapieën om optimale resultaten te bereiken. Chiropractie praktijk MoveWell staat garant voor professionele zorg waarbij uw comfort en snel herstel centraal staat. We leven volgens ons principe: ‘Move Well, Feel Better‘

Effectieve behandeling

Chiropractie is er voor alle leeftijden en vrijwel elke klacht kan behandeld worden door een chiropractor.
De aanpak van uw rug- of nekklacht kan benaderd worden op verschillende manieren.

Mobiliseren

fysiotherapie chiropractie

Heeft u pijn, stijfheid of beperking in bewegen? De eerste stap is veelal met chiropractische technieken de rug te mobiliseren en het creëren van bewegingsvrijheid. Hierdoor wordt de druk op de gewrichten verlaagd wat het bewegen soepeler maakt en de pijn verminderd.

Stabiliseren

fysiotherapie training hilversum

Licht de oorzaak in de kracht, conditie en stabiliteit dan kunt u middels exclusieve trainingsapparatuur werken aan de stabiliteit van het lichaam. De kleinere spieren in het lichaam zorgen voor stabiliteit en kunnen door de moderne apparatuur van MoveWell specifiek worden getraind.

Functioneren

uitleg hernia klachten chiropractor

Ligt de oorzaak bij uw houding, dan werken wij hier uiteraard aan. Alles om klachten te voorkomen. U krijgt oefeningen en houdingsadviezen mee zodat u de opgebouwde spierconditie intact kunt houden en soepel kunt blijft bewegen.

Wie zijn onze chiropracten?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?