Ervaringen van patiënten

MoveWell zet zich altijd volledig in om het maximale te bereiken en uw klachten zo effectief mogelijk te behandelen. De kracht van MoveWell is het team, de verscheidenheid aan therapeuten en onze moderne apparatuur. Hoe patiënten onze praktijk en behandelingen ervaren leest u hieronder. Op onze Social Media pagina’s leest u meer recensies.

R. Wildenburg, Soest

‘K ben fan van Sten!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

N. van Rosmalen, Soest

Al jaren hoofdpijn vanuit mijn nek. Na een paar behandelingen van Sten geen hoofdpijn meer gehad. Een aanrader!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

I. Collard-Khitryakova, Hilversum

Ik ben een pianiste van beroep. Ik zit mijn leven lang veelvuldig achter de piano. Daarbij is er een probleem ontstaan met mijn nek en rug. Er was een belemmering in mijn beweging. Gelijk bij mijn eerste bezoek bij Sten Hofstad van MoveWell was er vooruitgang geboekt. Na deze behandeling kon ik al meer met mijn nek bewegen en de pijn aan mijn schouder was ook nagenoeg weg. Mijn dank is zeer groot voor Sten en zijn professionele hulp!!!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

L. Kok, Loenen aan de Vecht

Sinds ik bij Sten geweest ben, heb ik geen hoofdpijn meer. Merkte meteen verbetering na de eerste sessie.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Rick-Robbert Bergsma, Amsterdam

Na maanden fysio voor m’n langdurige hockeyblessure (zonder blijvend resultaat) ben ik bij MoveWell uitgekomen. Sten luistert goed, en is heel duidelijk en eerlijk over de verwachtingen. Na enkele behandelingen kom ik de dag weer door zonder pijn. Zeker een aanrader!!

(Bron: Facebook)

Tati Mota, Amsterdam

I am a client of MoveWell for 2 years now, and the work of Sten really improved the health of my back and neck. After having a sucessful emergency treatment I started making appoints to prevent issues from time to time and never had troubles again. I highly recommend MoveWell!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

R. Bergsma, Hilversum

Na maanden fysio voor m’n langdurige hockeyblessure (zonder echt resultaat) ben ik op basis van de reviews bij MoveWell uitgekomen. Het eerste consult was duidelijk, en er werd uitgebreid en pragmatisch gekeken waar het probleem zat (zeker in vergelijking met de orthopeed). Positief dus, want Sten wist direct de juiste snaar (lees: spier) te raken waardoor ik meteen verbetering merk. Hopelijk kan ik na een aantal vervolgsessies weer op het veld staan.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

R. Braasbeek, Hilversum

Lin van Gorp heeft mijn zogenaamde golferselleboog goed weten op te lossen. De soms even gemene massage achtige technieken hebben goed geholpen! Mijn vrouw is ook erg tevreden toen ze tijdens haar zwangerschap bekkenklachten had. MoveWell bedankt!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

T. Bakker, Hilversum

Door mijn werk als verpleegkundige had ik regelmatig last van rugklachten. Dankzij Movewell ben ik na een paar behandelingen bij Sten van mijn klachten af. Lars geeft mij nog steeds goede tips om mijn houding te blijven verbeteren.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

S. Snider, Hilversum

Highly recommend MoveWell. Sten quickly found the problems and had me back to 100% after a couple visits. Facility is fantastic, great location, friendly and helpful staff. If you need a chiropractor in Hilversum, this is the place!

(Bron: Facebook)

W. Pijl, Hilversum

Ik kom sinds een tijdje bij Sten en hij helpt mij altijd direct van mijn rugklachten af. Geeft goede tips. Een zeer goede praktijk. En ook nog eens super aardig. Ik zou MoveWell bij iedereen aanbevelen.

(Bron: Facebook)

Fenna Schippers, Amsterdam

Jaren last van hoofdpijn veroorzaakt door vastzittende nekspieren. Nu ga ik eens per kwartaal voor “onderhoud” naar Sten en nooit meer last.

(Bron: Facebook)

Hester Schattenberg, Amsterdam

Dankzij Sten zijn mijn rugklachten helemaal verholpen. Daarnaast voelde ik mij op mijn gemak en gaf Sten mij het vertrouwen dat het goed zou komen. Dit is ook gebleken. Ik zou iedereen een behandeling bij MoveWell aanraden!

(Bron: Facebook)

J. Corporaal, Hilversum

Chiropractie MoveWell heeft mij na jaren lopen met hoofdpijn vanuit mijn nek. Er werd gezegd dat is slijtage maar na 4 behandelingen door Sten heb ik geen last meer van mijn nek en hoofdpijn. Dus ik ben blij dat ik na aandringen van mijn vrouw gegaan ben. En gelijk is de pijn in mijn onderrug behandelt en ook tot tevredenheid.

(Bron: Facebook)

P. van de Graaf, Bussum

Mijn vrouw en ikzelf zijn enige tijd tot volle tevredenheid onder behandeling bij MoveWell. Zo “uniek” als we zijn in de blessures die we hebben zo goed is de behandeling bij MoveWell. Hier ben je geen nummer en wordt je zeer professioneel behandeld door een fijn team. Goede oefeningen en ondersteuning om de problemen blijvend weg te houden. We hebben jullie nog even nodig maar zijn er van overtuigd dat het helemaal goed gaat komen! Helemaal top, MoveWell is een absolute aanrader!

(Bron: Website MoveWell)

B. Ridder , Ouderkerk aan de Amstel

Al een aantal jaren kom ik met alle tevredenheid in de praktijk voor Sten Hofstad. Sten is een vakman, die echt weet waar hij mee bezig is. Hij kijkt verder dan waar het probleem zit en lost dit ook op. Ik adviseer dan ook regelmatig mijn familie, vrienden, personeel en klanten om bij klachten even contact op te nemen met Sten. Ik kan iedereen chiropractie MoveWell zeer zeker aanraden.

(Bron: Website MoveWell)

M. Cheng, Amsterdam

De chiropractor die zijn naam eer aan doet. Dit is het achtste jaar dat ik onder zijn behandeling ben en heb er absoluut geen spijt van. Hij probeert altijd het optimale eruit te halen, wat hem ook voldoening schenkt. Als patiënt ben ik trots op hem. Houden zo! Verder wens ik hem veel geluk en succes toe met zijn nieuwe praktijk en zegeningen voor het goede werk dat hij verricht!

(Bron: Website MoveWell)

A. van Steenderen Lammers, Amsterdam

Een leek aan het woord, reeds vele jaren een krakende wagen. Vanaf 1965 onderging ik fysiotherapie, mensendieck, etc… Had daar veel aan, deed trouw mijn oefeningen. Tot op een gegeven moment het succes schamel werd. In die tijd ontmoette ik vrienden die ik volledig vertrouw en door wie ik op het spoor kwam en in contact met de chiropractie en Sten Hofstad. Dat is nu ruim twee jaar geleden. Er had me niet veel beters kunnen overkomen.

Na een aantal behandelingen begon het al te gloren. Rug en schouders werden soepeler, Sten bereikte en bereikt zeer veel door zijn kunde en vaardigheden. Net als een oldtimer auto ben ik voortdurend in onderhoud wat maakt dat ik functioneer en van veel pijn verlost ben. Een tevreden klant dus!

(Bron: Website MoveWell)

Anna Horn, Amsterdam

Move Well is heaven! They have been taking really good care of me with attention to my lifestyle and realistic ways of getting rid of my back pain that I’ve been suffering from for over 10 years now. After just 3 sessions, my lower back pain went away and now that I sit at the computer all day, with my regular visits, I can keep back pain out of my life. Im so grateful for them and highly recommend a visit!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Gerda Verstruik, Hilversum

Al jaren last van een zere nek. Erg stijf en vervelend. Fysiotherapie en andere therapieën hielpen niet. Op de sportclub gaven ze mij dit adres door. Samen met oefeningen en de behandelingen gaat het nu top!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Lisette Boot, Amsterdam

Door een kettingbotsing, een whiplash en hersenschudding opgelopen. Sten Hofstad helpt me enorm in mijn herstel. Adequate behandeling en via de MijnOefening app dagelijkse oefeningen mee gekregen. Herstel gaat nu snel vooruit!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Alfred van der Klis, Amsterdam

MoveWell is een mooie professionele praktijk waar zorg en kwaliteit evenveel waard zijn als het persoonlijk contact. Een combinatie die niet meer vanzelfsprekend is. De praktijk is gevestigd in een mooi gezondheidscentrum en het straalt veel rust uit.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

P. van Eldijk, Delft

Na een peesplaatontsteking in mijn linker hiel in april 2014 kreeg ik pijn in mijn knieën. Ik kon de knie niet buigen, lopen en fietsen was pijnlijk. De rechterknie was na drie chiropractie behandelingen genezen. Daarna begon de linkerknie. Door een slechte doorbloeding ging de pijn in de knie niet over.

Op een gegeven moment kon ik niet meer fietsen omdat ik mijn knie niet meer kon buigen. Inmiddels was ik verhuisd naar een andere woonplaats zodat ik niet meer in de praktijk van Rodermans/Sten in behandeling was. In januari 2015 toch maar weer terug naar Sten. Tenslotte was mijn rechterknie ook in drie behandelingen genezen. Ik had er alle vertrouwen in maar toch was het spannend of het met dit lastige been ook goed zou komen en ja, na de derde behandeling was er opeens een opmerkelijke verbetering. Nog een vierde  behandeling en de knie was weer beter.

Ik ben in mijn woonplaats nog wat oefeningen gaan doen via de fysiotherapeut om de knie te versterken. Ik fiets nu weer zonder probleem 30 kilometer en lange afstand wandelen  ligt nu op 17 kilometer. Ik ben 65 jaar dus ik bouw het langzaam op maar het gaat elke week beter.

(Bron: Website MoveWell)

Philip Kopijn, Bussum

I the last weeks I was treated by both Lin and Sten. Both are excellent chiropractors and within weeks I felt like a new person. Thanks for the fantastic job done, highly recommended!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Minke Schattenberg, Amsterdam

Na al tijden last van mijn rug te hebben- heb ik na een aantal behandelingen bij MoveWell (vrijwel) nergens last meer van. Erg professionele en goede behandelingen.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Cesartherapie van den Eshof, Amersfoort

Ik verwijs regelmatig patiënten naar MoveWell door hun deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. De complete aanpak maakt dat ik vertrouw op een goed herstel van klachten.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Jordann van Ee, Amsterdam

Via via terecht gekomen bij MoveWell. Had een specifiek klacht over mijn elleboog. Zeer professioneel, vooruitstrevend en zorgzaam behandeld waardoor ik snel weer 100% mobiliteit had. Ook de nazorg met versterkende oefeningen heeft uitstekend geholpen.
Ik kan iedereen MoveWell van harte aanbevelen!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Fedde Zwart, Amsterdam

Zeer professionele praktijk, prettige chiropractoren die de tijd voor je nemen en met duidelijke medische oplossingen komen. Binnen 5 behandelingen was ik geholpen aan mijn lage rugpijn als gevolg van een blessure. Zeer aanbevolen.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Andries Wagenmakers, Weesp

Na 3 weken thuis gezeten te hebben soms rollend op de vloer van de pijn, MoveWell gebeld, kon dezelfde dag nog langs komen en werd een hernia geconstateerd. Duidelijke uitleg van behandelingsmethode en aanpak pijn, oefeningen voor thuis. Na een week al veel minder pijn, meer kracht en gevoel terug in rechter been. Je bent hier absoluut geen nummer , wat ik zeer positief ervaar.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Henri Schultz, Hilversum

Door de rug gegaan. Heel veel last gehad. Chiropractor Hofstad heeft me snel weer op de been gekregen! Professioneel mooie moderne praktijk! Succes!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Ines Hagedoorn, Hilversum

Goede professionele hulp. Helemaal top

(Bron: Facebook)

Arno Hesp, Hilversum

Al jaren last van lage rugpijn en nu ik sinds kort onder behandeling ben bij MoveWell heb ik echt het idee dat er iets aan het veranderen is. Uitstraling naar benen is weg en ik ben weer lekker aan het hardlopen. Nu de aanbevolen en extra goed uitgelegde oefeningen consequent doen om mijn onderrug te versterken en af en toe voor “periodiek onderhoud” terug naar Sten Hofstad en zijn professionele team.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Christiaan van Gageldonk, Amsterdam

Hele goede ervaring. Echt zoals een praktijk hoort te zijn; Persoonlijk, zorgzaam en ze komen met oplossingen! Ik zat voor m’n werk regelmatig lange tijd achter de computer en kreeg dan last in m’n nek/schouder – soms zelfs pijnlijk. Ik kwam bij Sten uit die bekwaam de pijnlijke plek behandelde. Daarnaast gaf Sten ook tips en oefeningen om dit te voorkomen. Super, want ik heb er nu geen last meer van!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Nickel Havelaar, Amsterdam

Lange tijd rondgelopen met rugklachten en uiteindelijk op advies van een vriend naar MoveWell gegaan. Na een eerste intake gesprek, vlot de eerste behandeling. Erg professionele en vriendelijke mensen daar die het beste met je voor hebben en alles op alles zetten voor een zo spoedig mogelijk herstel. Na 3 behandelingen nagenoeg geen klachten meer! Nu de oefeningen die ik meekreeg volhouden om terugkeer van klachten te voorkomen. Handige website en app overigens.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Juriaan Matthijssen, Amsterdam

Ik ben onlangs voor een behandeling aan mijn pols naar chiropractie praktijk MoveWell verwezen door mijn huisarts. Ik werd zeer vriendelijk en bekwaam geholpen door dhr. Hofstad. Na een serie van 4 behandelingen waren mijn klachten verledentijd.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Alex Pointek, Amsterdam

Regelmatig last van stevige verkrampingen in nek, schouders en rug. Chiropractie MoveWell heeft mij de afgelopen keren dat het weer ‘raak’ was naar alle tevredenheid geholpen! Niet alleen namen mijn klachten (pijn) direct af na een consult, ik heb ook een aantal eenvoudige – maar doeltreffende – oefeningen meegekregen ter voorkoming van de klachten in de toekomst. Fijn dat het welzijn van de patiënt hier daadwerkelijk de grootste prioriteit is. Nogmaals bedankt!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Mike Weeks, Loosdrecht

Sten is a miracle worker, the facilities are state of the art, and the location is great. Right in the middle of hilversum, but outside the chaotic city center. I’ve been to a few different chiropractors since moving here, and MoveWell is by far my favorite.

(Bron: Facebook en Google Mijn Bedrijf)

Monty Grieving, Hilversum

Ik ken Sten al 4 jaar en ben beide keren van mijn hernia afgeholpen door hem. Top behandelingen en advies. Ga zo door Sten !!! Ik raad iedereen MoveWell Hilversum aan.

(Bron: Facebook)

Charlotte Modderkolk, Amsterdam

Professioneel en toegankelijk, ik ben nu sinds enige tijd onder behandeling bij MoveWell. Het 3 stappenprogramma is voor mij een uitkomst, zeker in het voorkomen van klachten. Absoluut een aanrader.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Peter van de Graaf, Bussum

Fijn team, uitstekende behandeling. Helemaal top! Absolute aanrader!

(Bron: Facebook)

Sophie van den Bergen, Hilversum

Ik ben sinds kort onder behandeling bij Sten en Lars. Omdat mijn rug al jaren lang pijn doet ben ik de behandeling bij MoveWell gestart en na een behandeling al gaat het al veel beter. Ik ben buitengewoon tevreden MoveWell is een echte aanrader.

(Bron: Facebook)

Jakob Povel, Hilversum

Na de diagnose RSI van de fysiotherapeut en huisarts ben ik in behandeling gegaan bij MoveWell in Hilversum. De daadkracht, heldere uitleg en persoonlijke aandacht van Sten Hofstad zijn mij erg bevallen. Toen ik binnenkwam kon ik niet naar links kijken, na de eerste behandeling kon dit (al) weer wel. En inmiddels is de soepelheid van mijn nek beter dan die ooit is geweest. Met nog een behandeling te gaan kijk ik weer positief tegen het herstel aan.

(Bron: Facebook en Google Mijn Bedrijf)

Boudewijn van den Bergen, Hilversum

Ben sinds kort mijn behandelingen aan mijn rug gestart bij Sten en Lars. Sten, de chiropractor en Lars, die de oefeningen met de modernste apparatuur doet. Na 2 behandelingen voel ik mij al bijna als vanouds! MoveWell is een Absolute Aanrader! Ik ben uitermate tevreden!

(Bron: Facebook)

Jeffrey Tukker, Hilversum

Ik had 5 jaar zeurende pijn in mijn enkel waar ik wat aan besloot te doen. Ben zelf fysiotherapeut in opleiding en kon zelf niks bedenken. Via de huisarts naar 2 fysiotherapeuten geweest, een radioloog en een podotherapeut die mij niet konden helpen. Na een poosje doorgestuurd te worden dacht ik niet geholpen te kunnen worden. Bij MoveWell kreeg ik eindelijk het idee dat ze me wel konden helpen en na 2 maanden hebben we veel vooruitgang geboekt! Door tracties en mobilisatie technieken is mijn enkel veel beweeglijker en de pijn ook al afgenomen.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?