Tarieven en vergoeding

Op deze pagina leest u meer informatie over de kosten van de consulten en de mogelijke vergoeding. MoveWell adviseert u om altijd eerst uw zorgverzekeraar te raadplegen voor meer informatie over de vergoedingen. Dit verschilt namelijk per zorgpolis.

Vergoeding Chiropractie MoveWell

MoveWell staat geregistreerd bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Het consult wordt gebruikelijk direct na het consult voldaan. U ontvangt een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Chiropractie wordt door vrijwel alle verzekeraars voor een groot deel vergoed. De hoogte van de vergoeding is per polis verschillend. Chiropractie valt veelal in het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Kijk op chiropractievergoeding.nl voor de vergoedingen. Actuele informatie kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding Fysiotherapie – Rugrevalidatie – Oefentherapie

De fysiotherapie, oefentherapie en rugrevalidatie worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering. MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Kijk op onze andere website fysiotherapiemovewell.nl voor meer informatie over fysiotherapie en oefentherapie vergoedingen.

Tarieven

Behandeling Tarief
Eerste consult Chiropractie 85,- euro
Vervolg consult Chiropractie 62,- euro
Eerste consult Fysiotherapie, Oefentherapie en Rugrevalidatie 52,- euro
Vervolg consult Fysiotherapie, Oefentherapie en Rugrevalidatie 42,- euro
Vervolg consult Manuele therapie of Geriatrie 57,- euro
Toeslag aan huisbehandeling Fysiotherapie en Oefentherapie 20,- euro
Consult Fysiotherapie – Shockwave 54,- euro
Consult Fysiotherapie – Echografie 72,- euro

Behandelingen gaan niet af van uw eigen risico

Chiropractische, fysiotherapeutische en oefentherapeutische zorg vallen niet in de basisverzekering. Maakt u gebruik van chiropractie dan gaat dit niet af uw eigen risico!

Wanneer u met een chronische indicatie wordt behandeld door de fysiotherapeut of oefentherapeut, dan wordt dit vergoed vanuit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. De eerste 20 behandelingen kunnen wederom vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Dit is geheel afhankelijk van uw zorgpolis. Wanneer u zonder chronische indicatie naar de fysiotherapeut oefentherapeut gaat, dan wordt dit vergoed uit de aanvullende verzekering. Indien vragen heeft over tarieven of vergoedingen, neem contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

Het is gebruikelijk dat een (huis)arts verwijst naar de chiropractor of fysiotherapeut, echter is het niet noodzakelijk. U kunt direct met ons contact opnemen en een afspraak maken met de chiropractor. We staan voor u klaar, blijf niet met de pijn zitten! Maak eenvoudig online een afspraak of u kunt ons telefonisch bereiken op 035 760 06 48.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Praktijk MoveWell Hilversum?