Chiropractie voor bedrijven

Werkgerelateerde klachten komen veel voor. Daarvan zijn rugklachten de grootste veroorzaker van het verzuim op de werkvloer. Voor werkgevers is dit een grote kostenpost. Daarvoor biedt Chiropractie MoveWell haar diensten aan. Zo kan Chiropractie MoveWell een rol spelen bij de preventie van klachten, maar ook voor een toegankelijk rugrevalidatie-traject kunt u bij Chiropractie MoveWell terecht.

Preventie

Wanneer de werkzaamheden een zware fysieke belasting vereisen, is het belangrijk dat het lichaam in staat is deze belasting op te vangen. Daarvoor is spierkracht nodig, maar ook een goede houding en beweegpatroon zijn essentieel om zware belasting aan te kunnen.

Chiropractie MoveWell beschikt over oefeningen die online opgestuurd kunnen worden en die overal zijn uit te voeren. Op deze manier kunt u zelfs op de werkplek werken aan een gezond beweegpatroon, zonder dat u het werk daarvoor moet neerleggen. Hiermee zal de lichamelijke belasting over het lichaam worden verdeeld en zal de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk worden verkleind.

Behandeling

Chiropractie MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten. Uiteraard is het ook mogelijk om voor andere klachten behandeld te worden bij MoveWell. De chiropractor beheerst diverse technieken om het lichaam weer in beweging te krijgen.

Presentatie

De diensten waarvoor u terecht kunt bij Chiropractie MoveWell kunnen worden toegelicht in een korte presentatie. Daarin zal worden uitgelegd wat het werk met uw lichaam doet en hoe u klachten kunt voorkomen of laten behandelen bij Chiropractie MoveWell.

Wie zijn onze chiropractie specialisten?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?