Chiropractie voor bedrijven | Chiropractie MoveWell

Chiropractie voor bedrijven

chiropractie patiënt

Chiropractie voor bedrijven

Werkgerelateerde klachten komen veel voor. Daarvan zijn rugklachten de grootste veroorzaker van het verzuim op de werkvloer. Voor werkgevers is dit een grote kostenpost. Daarvoor biedt Chiropractie MoveWell haar diensten aan. Zo kan Chiropractie MoveWell een rol spelen bij de preventie van klachten, maar ook voor een toegankelijk rugrevalidatie-traject kunt u bij Chiropractie MoveWell terecht.

Preventie

Wanneer de werkzaamheden een zware fysieke belasting vereisen, is het belangrijk dat het lichaam in staat is deze belasting op te vangen. Daarvoor is spierkracht nodig, maar ook een goede houding en beweegpatroon zijn essentieel om zware belasting aan te kunnen.

 

Chiropractie MoveWell beschikt over oefeningen die online opgestuurd kunnen worden en die overal zijn uit te voeren. Op deze manier kunt u zelfs op de werkplek werken aan een gezond beweegpatroon, zonder dat u het werk daarvoor moet neerleggen. Hiermee zal de lichamelijke belasting over het lichaam worden verdeeld en zal de kans op lichamelijke klachten aanzienlijk worden verkleind.

Behandeling

Chiropractie MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten. Uiteraard is het ook mogelijk om voor andere klachten behandeld te worden bij MoveWell. De chiropractor beheerst diverse technieken om het lichaam weer in beweging te krijgen. Voor meer informatie over een behandeling bij MoveWell klikt u hier.

Presentatie

De diensten waarvoor u terecht kunt bij Chiropractie MoveWell kunnen worden toegelicht in een korte presentatie. Daarin zal worden uitgelegd wat het werk met uw lichaam doet en hoe u klachten kunt voorkomen of laten behandelen bij Chiropractie MoveWell. Wilt u hierover contact met ons opnemen? Klik dan hier.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze chiropractors en plan zelf uw afspraak in.

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor
Desiree-Griesel

Desiree Griesel

Chiropractor
Jarco-Schol

Jarco Schol

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen