Zwangerschapsklachten behandelen in Hilversum?

Verandering in de hormoonspiegel, toename van het lichaamsgewicht en veranderingen in de bewegelijkheid van het bekken en/ of wervelkolom. Dit zijn veranderingen die vaak gepaard gaan bij een zwangerschap. Door de buik die steeds groter wordt, veranderd de stand van het bekken en ontstaat er een holle onderrug.

Wat is de oorzaak van zwangerschapsklachten?

Niet alleen bij zwangerschap is het belangrijk om een goede controle over de bekkenstand te hebben. Een holle rug krijgt de meeste druk op het punt waar de rug het meest is gehold. Bij zwangere vrouwen zal dit al gauw ontstaan wanneer de buik een ronde vorm gaat aannemen.

Hoe kan chiropractie helpen bij zwangerschapsklachten?

De chiropractor heeft veel ervaring in het behandelen van klachten tijdens de zwangerschap. Na een uitvoerige intake zal de chiropractor aangepaste technieken toepassen om de klachten te verminderen. Door deze technieken kan de zwangere vrouw tot zelfs zeer laat in de zwangerschap zich laten behandelen.

Is de behandeling veilig?

De chiropractor is opgeleid in het specifiek behandelen van klachten tijdens de zwangerschap. De chiropractie behandeling is zeer licht maar effectief met het resultaat dat de spieren en gewrichten beter gaan bewegen waardoor de pijnklachten minder worden. De technieken bij een chiropractie behandeling zijn bij zwangere vrouwen daarom anders dan bij niet zwanger vrouwen. Daarnaast zal de chiropractor ook oefeningen geven om de druk op de rug en bekken laag te houden. Met de oefeningen wordt de mobiliteit en stabiliteit verbeterd.

Welke specialisten kunnen u met uw zwangerschapsklachten helpen?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Behandeling elleboogklachten in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?