Fysiotherapie

De kracht van deze praktijk is de samenwerking tussen de chiropractie, fysiotherapie en oefentherapie. Dankzij ons grote team en de innovatieve apparatuur bieden wij vele behandelmogelijkheden aan. Op deze pagina ziet u een overzicht van wat MoveWell biedt binnen onze fysiotherapie en oefentherapie. Op www.fysiotherapiemovewell.nl vindt u nog meer informatie over onze fysiotherapie afdeling.

U kunt voor de volgende behandelingen bij ons terecht:

Fysiotherapie

fysiotherapie training hilversum

Wanneer u klachten heeft aan het bewegingsapparaat kunt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Een behandeling van de fysiotherapeut zal afhankelijk van uw klachten bestaan uit oefeningen en spiertechnieken om u lichaam beter te laten functioneren.

Kinderfysiotherapie

kinderfysiotherapie hilversum

Klachten bij kinderen zijn anders dan bij volwassenen. Een kinderfysiotherapeut is een specialist in het behandelen van klachten bij kinderen en jongeren tot 18 jaar oud. Onze kinderfysiotherapeuten die werkzaam zijn bij MoveWell hebben een specialistische opleiding genoten tot kinderfysiotherapeut.

Fysiotherapie aan huis

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

MoveWell biedt ook fysiotherapie behandelingen aan thuis! Een behandeling aan huis kan (tijdelijk) noodzakelijk zijn doordat u niet naar de praktijk kan komen vanwege een operatie of door uw lichamelijke conditie. Indien u een verwijzing heeft komt de fysiotherapeut bij u thuis of in een instelling om de behandeling uitvoeren.

Dry Needling

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Heeft u gespannen spieren? Of een stijf gevoel bij bewegen? Dry Needling is een nieuwe behandelmethode die steeds populairder wordt en de recente wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de goede resultaten.

Echografie

musculoskeletale echografie

In het vakgebied fysiotherapie is echografie niet meer weg te denken. Sinds enkele jaren is er de mogelijkheid om echoscopist te worden. Een echo kan in veel gevallen ervoor zorgen dat een diagnose mogelijke bevestigd wordt. Als gevolg van een echo kan de juiste prognose gesteld worden en een bijpassend behandelplan worden opgesteld.

Shockwave therapie

shockwave hilversum hiel

Shockwave is door de jaren heen een verlengstuk geworden van de fysiotherapie. Door gericht shockwave in te zetten worden diverse klachten verholpen. Shockwave is in te zetten op diverse manieren, MoveWell heeft twee soorten apparaten die middels een geluidsgolf diverse problematieken kunnen verhelpen.

Rugrevalidatie

rugrevalidatie movewell

Met trots kan MoveWell werken met één van de meeste specialistische rugtrainings-apparaten. Uw chiropractor en/ of fysiotherapeut zal tijdens uw eerste afspraak de testen bespreken en een behandelingsplan op maat maken. Er wordt bij rugklachten onder andere gekeken of u in aanmerking komt voor deze rugrevalidatie – oefentherapie.

Rugscholing

fysiotherapie chiropractie

Het begrijpen van de oorzaak van de klacht is essentieel voor herstel. Onze rugscholing helpt hierbij. Een goede houding en het goed weer leren bewegen en stabiliseren van de wervelkolom staat hierin centraal.

Medische fitness

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Op een oppervlakte van meer dan 800m2 behandeld en begeleiden de therapeuten van MoveWell patiënten. De therapeut stelt een passend behandelplan wat als richtlijn dient. Het plan wordt altijd samen met de patiënt overlegt en opgesteld. Bij MoveWell focussen wij ons op zelfredzaamheid, Medisch fitness is daar een passend tussenstap voor. In de sportschool van MoveWell kunt u aan de hand van een op maat gemaakt schema aan de slag.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij praktijk MoveWell?