De Praktijk | Chiropractie MoveWell | Hilversum

De Praktijk

De Praktijk

MoveWell is gevestigd in het hart van Hilversum. Onze praktijk heeft chiropractie, fysiotherapie en rugrevalidatie. De kracht van onze praktijk is onze verscheidenheid aan specialisten. Onze kennis en innovatie kunnen wij inzetten om u te helpen.


Chiropractie MoveWell

Chiropractie kan de oplossing zijn voor uw rug- en nekklachten. MoveWell kan ook een oplossing bieden voor andere klachten. Denk hierbij aan alle andere bewegingsgerelateerde klachten zoals schouderklachten, elleboogboogklachten knieklachten etcetera. Chiropractie is een bewezen effectieve behandelmethode en biedt snel resultaat waar andere therapieën minder succes kunnen hebben. Voor informatie over welke klachten en aandoeningen movewell behandelt, klik hier.

chiropractie movewell


Fysiotherapie MoveWell

De fysiotherapie van MoveWell kan u helpen bij alle bewegingsgerelateerde klachten. Voor meer informatie over onze fysiotherapie afdeling kunt u ook kijken op onze andere website www.fysiotherapiemovewell.nl hierop staan onze specialisaties zoals bijvoorbeeld shockwave, echografie, sport- en kinderfysiotherapie.


Rugcentrum MoveWell

Naast de chiropractische behandeling biedt MoveWell een moderne vorm van rugrevalidatie aan die focust op de kleine kwetsbare spieren van de onderrug.

 

Een goede spierfunctie is essentieel voor een gezonde rug! MoveWell biedt u een rugtraining aan specifiek voor uw rugklachten.


In3stappenbeter

MoveWell hanteert een uniek ‘in3stappenbeter’ programma. Via de stappen ‘mobiliseren, stabiliseren, functioneren’ zal MoveWell uw klachten effectief aanpakken. Kijk hier voor meer informatie.

Rugrevalidatie
Move Well Feel Better


MoveWell

De naam MoveWell is niet zomaar tot stand gekomen. Tijdens het opzetten van onze website MijnOefening, kwam de slogan Move Well Feel Better tot stand! Deze slogan hebben we meegenomen en gebruikt als praktijknaam. Goed bewegen is de sleutel tot herstel. Een positievere naam en oplossing voor uw klachten konden we niet bedenken!


MijnOefening

Sten Hofstad heeft samen met een groot team aan developers de afgelopen jaren MijnOefening opgezet. www.mijnoefening.nl

Via het online platform van MijnOefening kunnen oefeningen en adviezen eenvoudig naar de patiënten gestuurd worden. Fysiotherapeuten, oefentherapeuten en chiropractoren in Nederland en België maken hier gebruik van.

MoveWell gebruikt uiteraard MijnOefening. Zodoende kunt u thuis uw oefeningen doen en uw progressie bijhouden via de computer of app.