Over MoveWell

MoveWell is gevestigd in het hart van Hilversum. Onze praktijk heeft chiropractie, fysiotherapie en rugrevalidatie. De kracht van onze praktijk is onze verscheidenheid aan specialisten. Onze kennis en innovatieve oplossingen kunnen wij inzetten om u te helpen.

De naam MoveWell is niet zomaar tot stand gekomen. Tijdens het opzetten van de software van MijnOefening, kwam de slogan Move Well Feel Better tot stand! Deze slogan hebben we meegenomen en gebruikt als praktijknaam. Goed bewegen is de sleutel tot herstel. Een positievere naam en oplossing voor uw klachten konden we niet bedenken!

Chiropractie MoveWell

Chiropractie is de oplossing voor rug- en nekklachten. Een chiropractor kan ook een oplossing bieden voor andere klachten. Denk hierbij aan alle andere bewegingsgerelateerde klachten zoals schouderklachten, elleboogklachten, enkelklachten etcetera. Chiropractie is een bewezen effectieve behandelmethode en biedt snel resultaat.Lees meer over chiropractie »

Rugcentrum MoveWell

MoveWell heeft een specialistisch rugcentrum opgezet. Hiervan is onze rugrevalidatie uniek. Aan die focust op de kleine kwetsbare spieren van de onderrug. Een goede spierfunctie is essentieel voor een gezonde rug! MoveWell biedt u een rugtraining aan specifiek voor uw rugklachten.Lees meer »

Fysiotherapie MoveWell

De fysiotherapie van MoveWell kan u helpen bij alle bewegingsgerelateerde klachten. Voor meer informatie over onze fysiotherapie afdeling kunt u ook kijken op onze andere website www.fysiotherapiemovewell.nl hierop staan onze specialisaties zoals bijvoorbeeld shockwave, echografie, sport- en kinderfysiotherapie.Lees meer »
#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

MijnOefening

Sten Hofstad heeft samen met een groot team aan developers de afgelopen jaren MijnOefening opgezet. www.mijnoefening.nl Via het online platform van MijnOefening kunnen oefeningen en adviezen eenvoudig naar de patiënten gestuurd worden. Fysiotherapeuten, oefentherapeuten en chiropractoren in Nederland en België maken hier gebruik van. MoveWell gebruikt uiteraard MijnOefening. Zodoende kunt u thuis uw oefeningen doen en uw progressie bijhouden via de computer of app.

In3stappenbeter

MoveWell hanteert een uniek ‘in3stappenbeter’ programma. Via de stappen ‘mobiliseren, stabiliseren, functioneren’ zal MoveWell uw klachten effectief

Chiropractie MoveWell behandeling

Stap 1

Mobiliseren
fysiotherapeut hilversum

Stap 1

Stabiliseren
rugfitness movewell

Stap 1

Functioneren

Maak kennis met het team van MoveWell

Het team van MoveWell bestaat uit ervaren specialisten die als gedreven team u op weg helpen naar herstel. Graag stellen wij ons aan u voor.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?