Hoe ontstaan blessures en klachten

Blessures en klachten hebben vele oorsprongen. Wanneer er een blessure of klacht ontstaat, daalt het kwaliteit van leven drastisch, er moet rekening gehouden worden met dagelijkse leefomstandigheden. Met goede begeleiding en de juiste behandelroute kunnen blessures en klachten verholpen worden.

 

Klachten en blessures komen voort uit diverse bewegingen en andere oorzaken. Wanneer een klacht of blessure ontstaat, daalt het kwaliteit van alle daagse leefomstandigheden drastisch. Er zal rekening gehouden moeten worden met de klacht en blessure, dit kan leiden tot belemmeringen.

Wat kunnen de fysiotherapeuten en chiropractoren betekenen?

Juiste begeleiding is van groot belang. Om blessures en klachten te verhelpen is de expertise van onze therapeuten van onschatbare waarde. De professionals hebben met hun frisse kijk en juiste kennis de tools in handen om u bij te staan bij een blessure of klacht. Zelfredzaamheid staat centraal bij MoveWell. De visie van zelfredzaamheid geeft gelijkertijd een handvat om gericht naar een doel toe te werken.

Hoe ziet een behandeling er uit?

Een behandeling ziet er voor eenieder altijd anders uit. De oorsprong of oorzaak van een klacht is nooit hetzelfde en dient dan ook uniek te worden benaderd. Een behandelplan met de therapeuten van MoveWell wordt altijd in samenspraak met u samengesteld.

Blessure moment

Hoe een blessure ontstaat, is voor iedereen anders. Er zijn herkenbare momenten zoals; “iets in de rug schiet”, of een acuut krampgevoel in de kuit wat niet weggaat. Al is de klacht klein of groot u bent van harte welkom bij onze therapeuten. Naast het behandelen van klachten zijn de therapeuten er ook om te informeren. Voorkomen is beter dan genezen.

Wie zijn onze fysiotherapie specialisten?

Angela Gödecke

Fysiotherapeut, Echoscopist

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut

Fysiotherapie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?