Op zoek naar een chiropractor in Laren?

Bent u woonachtig in de omgeving van Laren? Ook dan is Chiropractie praktijk MoveWell op korte afstand uitstekend te bereiken. MoveWell is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark. MoveWell heeft chiropractoren, fysiotherapeuten en oefentherapeuten in huis die gespecialiseerd zijn in nek- en rugklachten.

Dankzij onze innovatie en verschillende disciplines is MoveWell een vertrouwd adres voor verwijzers en komen er uit heel Nederland patiënten met complexe rug- en nekklachten.

Waarom Chiropractie praktijk MoveWell?

Chiropractie praktijk MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten. Uiteraard kunt u ook voor andere klachten bij MoveWell terecht. De chiropractor van MoveWell beschikt over een groot aantal specifieke technieken om de bewegingen van het gewricht te corrigeren.

Unieke combinatie van chiropractie, fysiotherapie en oefentherapie

MoveWell heeft chiropractoren, fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Zo kiezen wij altijd de juiste weg naar herstel. Dit kan alleen met chiropractie zijn of een combinatie van therapien om het juiste resultaat te behalen. Op deze manier zorgt Chiropractie praktijk MoveWell voor deskundige zorg waar u zich prettig bij voelt. Wij maken ons dan ook sterk voor ons motto: ‘ Move Well Feel Better ‘

Complete aanpak

Uw klacht wordt veelal op 3 manieren beoordeeld

Beweging

Chiropractie MoveWell behandeling

Een juiste beweging is essentieel. De eerste stap is het mobiliseren en creëren van bewegingsvrijheid. Hierdoor wordt de druk op de gewrichten verlaagd wat het bewegen soepeler maakt.

Stabiliseren

fysiotherapeut hilversum

Een goede stabiliteit is ook belangrijk voor de aansturing van de wervelkolom. De rug bestaat uit vele spieren. Als bepaalde spieren te sterk worden en andere daardoor minder functioneren dan kunnen klachten optreden.

Functioneren

Fysiotherapie en chiropractie Hilversum - Movewell Hilversum

Uw lichaam moet weer goed functioneren in het dagelijks leven. Oefeningen en houdingsadviezen kunnen meegegeven worden om de opgebouwde spierconditie intact te houden en soepel te blijven bewegen. De houdingsadviezen dragen bij aan een gezond beweeggedrag waardoor de klachten minder snel zullen terugkeren.

Wie zijn onze chiropractie specialisten?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie Laren

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?

Innovatie in de zorg voor rug- en nekklachten

MoveWell volgt de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en innovatie en investeert continue in de nieuwste behandelapparaten en trainingsmogelijkheden. Denk hierbij aan gespecialiseerde behandeltafels voor herniaklachten tot aan de nieuwste shockwave apparaten, echografie en andere onderzoeksapparatuur.