Chiropractor Weesp | Chiropractie MoveWell

Chiropractor Weesp

Chiropractor Sten Hofstad

Chiropractie MoveWell

Op zoek naar een chiropractor in Weesp?

 

Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Weesp dan is Chiropractie MoveWell uitstekend te bereiken. Chiropractie praktijk MoveWell is gevestigd in Hilversum in het Medisch Centrum Dudokpark. Doordat er meerdere zorgverleners werkzaam zijn het Medisch Centrum Dudokpark, is er een nauwe samenwerking mogelijk. De professionele zorg wordt u hiermee op maat aangeboden.

lage rugklachten behandeling chiropractie

Waarom Chiropractie MoveWell?

 

Rug- en nekklachten behoren tot de meest voorkomende klachten bij Chiropractie MoveWell. Door het interne Rugcentrum van MoveWell kunt u op een unieke manier uw klachten aanpakken. Uiteraard kunt u ook voor andere klachten terecht bij MoveWell terecht. De chiropractoren bij MoveWell beschikken over specifieke technieken om bewegingen van het gewricht te corrigeren.

 

Door het 3-stappen programma bent u niet alleen met uw klacht bezig ook de oorzaak van uw klacht wordt aangepakt. MoveWell neemt de tijd voor uw verhaal en stemt de behandeling volledig op u af. Op deze manier zorgt Chiropractie praktijk MoveWell voor deskundige zorg waar u zich prettig bij voelt. Wij maken ons dan ook sterk voor ons motto: ‘ Move Well Feel Better ‘

Het 3-stappen-beter plan van Chiropractie MoveWell

 

Iedereen, van jong tot oud, kan voor vrijwel elke klacht terecht bij Chiropractie MoveWell. Uw klachten worden in een 3-stappen programma aangepakt:

1. Mobiliseren

Tijdens de eerste stap wordt er gekeken naar de bewegingsmogelijkheden van het desbetreffende lichaamsdeel. Er zal een bewegingscorrectie worden toegepast om zo meer bewegingsvrijheid te creëren.

2. Stabiliseren

Nadat er beter kan worden bewogen in de gewrichten, is het van belang om het lichaam te verstevigen. De stabiliteit wordt verkregen middels kleine spiergroepen die de bewegingen kunnen sturen en coördineren.  De moderne apparatuur van MoveWell zorgt voor een nauwkeurige controle op de beweging. Door sensoren die beweging kunnen meten is het bijna onmogelijk om te compenseren met de grote spiergroepen.

3. Functioneren

In de laatste stap wordt de vertaalslag gemaakt naar het dagelijks leven. De spieren leren opnieuw hun functie kennen en worden afgestemd op de belasting die uw lichaam te voortduren krijgt gedurende de dag. Om uw beweeggedrag aan te passen zijn er oefeningen die u helpen om de juiste houding aan te nemen. Deze oefeningen zullen met u worden doorgenomen en kunnen online worden verstuurd.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze chiropractors en plan zelf uw afspraak in.

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor
Desiree-Griesel

Desiree Griesel

Chiropractor
Jarco-Schol

Jarco Schol

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen