Op zoek naar fysiotherapie in Hilversum?

U kunt ook bij MoveWell terecht voor fysiotherapie!

Wanneer u klachten heeft aan het bewegingsapparaat kunt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Een behandeling van de fysiotherapeut zal afhankelijk van uw klachten bestaan uit oefeningen en spiertechnieken om u lichaam beter te laten functioneren. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Wat doet een fysiotherapeut?

De fysiotherapeut helpt u wanneer bewegen wordt bemoeilijkt door klachten aan het bewegingsapparaat. Als u een blessure heeft, beperkingen in bewegen wordt ervaren of als u een aandoening heeft kunt u een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Samen met u wordt er een behandelplan opgesteld om veilig en gezond te kunnen bewegen. De doelen worden gesteld naar aanleiding van uw klacht en uw persoonlijke activiteiten.

Hoe ziet een behandeling er uit?

De behandeling van een fysiotherapeut bestaat naast af en toe massage om spieren los te maken ook uit oefenen. Daarnaast kan indien nodig gebruik worden gemaakt van medical tape of van manipulaties. De eerste stap is het in beweging brengen van een lichaamsdeel, waarna er gestabiliseerd wordt, wat bijdraagt aan het optimaal functioneren.

Hoe wordt de kwaliteit van de therapeut gewaarborgd?

De kwaliteit van de fysiotherapeutwordt gewaarborgd doordat onze therapeuten staan ingeschreven bij in het BIG-register  en in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Dit betekend dat de therapeut aan alle kwaliteitseisen voldoet die door de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) zijn opgesteld.

Wie zijn onze fysiotherapie specialisten?

Angela Gödecke

Fysiotherapeut, Echoscopist

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut

Fysiotherapie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?