Op zoek naar fysiotherapie aan huis in Hilversum?

Indien u (tijdelijk) niet naar de praktijk kan komen door uw lichamelijk conditie of na een operatie dan is er een mogelijkheid dat onze fysiotherapeut naar uw huis komt.

Onze fysiotherapeut kan de behandeling uitvoeren op verwijzing van uw (huis)arts bij u thuis of in een instelling.

Aan huis behandeling - wanneer het nodig is dan zijn wij er!

De intake bij een huis bezoek is gelijk aan de intake in de praktijk. De intake bestaat uit een intakegesprek en een onderzoek. U heeft een verwijzing nodig van de specialist of arts om voor thuisbehandeling in aanmerking te komen.

 

MoveWell is inmiddels een vertrouwd adres voor verwijzers. Zo werken onze fysiotherapeuten intens samen met huisartsen en andere specialisten.

Hoe wordt de kwaliteit gewaarborgd?

Onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het BIG-register en in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF). Dit betekend dat onze fysiotherapeuten aan alle kwaliteitseisen voldoen die door de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) zijn opgesteld.

Word fysiotherapie aan huis vergoed?

MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Behandelingen aan huis van de Fysiotherapeut worden vergoed afhangend van uw klacht vanuit de basis of de aanvullende verzekering.

Vanuit de basisverzekering
Fysiotherapie bij een chronische aandoening van de ‘chronische lijst’ wordt vanaf de 21ste behandeling volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Fysiotherapie bij jongeren tot 18 jaar krijgen vanuit de basisverzekering de eerste 9 behandelingen vergoed. Jongeren tot 18 jaar met een chronische aandoening kunnen alle behandelingen vergoed krijgen.

Vanuit de aanvullende verzekering
Overige behandelingen van klachten van een fysiotherapeut worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg uw polis om te zien voor hoeveel behandelingen u verzekerd bent.

Hoeveel kost een fysiotherapie behandeling aan huis?

Heeft u geen vergoeding, dan gelden onderstaande tarieven:

Aan huis
Intake en onderzoek na verwijzing €49,00
Behandeling fysiotherapie €46,00

In een instelling
Intake en onderzoek na verwijzing €49,00
Behandeling fysiotherapie €46,00

Wie zijn onze fysiotherapie specialisten?

Fysiotherapie aan huis in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?