Chiropractor Huizen

chiropractie patiënt

Op zoek naar een chiropractor in Huizen?

Bent u woonachtig in de omgeving van Huizen? Chiropractie praktijk MoveWell is gevestigd in Hilversum in het Medisch Centrum Dudokpark. In dit medisch centrum zijn naast de chiropractoren Sten Hofstad en Lin van Gorp meerdere disciplines werkzaam in Medisch Centrum Dudokpark. De chiropractoren bij MoveWell werken nauw samen met fysiotherapeuten en oefentherapeuten binnen het Medisch Centrum Dudokpark waardoor u de professionele zorg krijgt die u nodig heeft.

Wat is Chiropractie?

Chiropractie is er voor alle leeftijden en vrijwel elke klacht kan behandeld worden door een chiropractor. Bij Chiropractie MoveWell worden de klachten in een 3-stappen programma aangepakt.

 

1. Mobiliseren

De eerste stap is het mobiliseren en creëren van bewegingsvrijheid. Hierdoor wordt de druk op de gewrichten verlaagd wat het bewegen soepeler maakt.

 

2. Stabiliseren

Tijdens de tweede stap zult u middels exclusieve trainingsapparatuur werken aan de stabiliteit van het lichaam. De kleinere spieren in het lichaam zorgen voor stabiliteit en kunnen door de moderne apparatuur van MoveWell specifiek worden getraind.

 

3. Functioneren

De derde stap richt zich op het functioneren van het lichaam. Uw lichaam moet weer goed functioneren in het dagelijks leven. U krijgt oefeningen en houdingsadviezen mee zodat u de opgebouwde spierconditie intact kunt houden en soepel kunt blijft bewegen. De houdingsadviezen dragen bij aan gezond beweeggedrag waardoor de klachten minder snel zullen terugkeren.

Waarom Chiropractie praktijk MoveWell?

Chiropractie MoveWell ligt op ongeveer 12km afstand van Huizen en is prima te bereiken met de auto. Voor vrijwel elke klacht kunt u terecht bij Chiropractie MoveWell. Chiropractie praktijk MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en heeft hiervoor moderne apparatuur. Uiteraard kunt u ook voor andere klachten bij MoveWell terecht. De chiropractor van MoveWell beschikt over een groot aantal specifieke technieken om de bewegingen van het gewricht te corrigeren.

 

Ook thuis kunt u werken aan u herstel. Chiropractie MoveWell maakt gebruik van MijnOefening om u geschikte oefeningen toe te sturen. Uiteraard wordt er eerst bij Chiropractie MoveWell besproken welke oefeningen uw herstel ten goede komen.

 

Door het 3-stappen programma bent u niet alleen met uw klacht bezig ook de oorzaak van uw klacht wordt aangepakt door de chiropractor. MoveWell neemt de tijd voor uw verhaal en stemt de behandeling volledig op u af. Op deze manier zorgt Chiropractie praktijk MoveWell voor deskundige zorg waar u zich prettig bij voelt. Wij maken ons dan ook sterk voor ons motto:

 

Move Well Feel Better

Knieklachten behandeling MoveWell

Hoe kunt u zich aanmelden?

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een eerste afspraak? Dan kan dit telefonisch via telefoonnummer 035-7600645 of via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Onderstaand contactformulier biedt u de mogelijkheid om ons een bericht te sturen. U kunt ons ook via de e-mail bereiken. Stuur dan een e-mail naar info@movewell.nl

Sten

Sten Hofstad

Chiropractor

Lin

Lin van Gorp

Chiropractor

Lars van den Eshof

Lars van den Eshof

Rugrevalidatie therapeut

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen