Op zoek naar een chiropractor in Huizen?

Bent u woonachtig in de omgeving van Huizen? Chiropractie praktijk MoveWell is gevestigd in Hilversum in het Medisch Centrum Dudokpark. MoveWell is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark. Vanuit heel Nederland komen mensen naar MoveWell voor (complexe) rug- en nekklachten.

MoveWell is niet voor niets een rugcentrum met chiropractie, fysiotherapie, oefentherapie, manuele therapie en rugrevalidatie.

Waarom Chiropractie praktijk MoveWell?

Chiropractie MoveWell ligt op enkele minuten afstand van Huizen en is goed te bereiken met de auto. Voor vrijwel elke klacht kunt u terecht bij Chiropractie MoveWell. Chiropractie praktijk MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en heeft hiervoor moderne apparatuur.

Uiteraard kunt u ook voor andere klachten bij MoveWell terecht. De chiropractor van MoveWell beschikt over een groot aantal specifieke technieken om een klacht aan te pakken.

Dankzij ons grote team kunnen wij ook complexe aandoeningen behandelen. Kijk graag verder op onze website welke klachten wij behandelen.

Unieke combinatie van chiropractie, fysiotherapie, manuele therapie en oefentherapie

Bij MoveWell beschikken we over chiropractoren, fysiotherapeuten, manuele therapeuten en oefentherapeuten. Hierdoor vinden we steeds de meest geschikte route naar herstel. Dit kan puur op basis van chiropractie zijn, of een mix van verschillende therapieën om het gewenste effect te bereiken. Chiropractie praktijk MoveWell staat garant voor professionele zorg waarbij u zich goed voelt. Ons motto is dan ook: ‘MoveWell, Feel Better’.

Effectieve aanpak

Dankzij onze innovatie en verschillende disciplines is MoveWell een vertrouwd adres voor verwijzers en komen er uit heel Nederland patiënten met complexe rug- en nekklachten.

Mobiliseren

Chiropractie MoveWell behandeling

Onze chiropractoren zullen effectief en snel proberen uw klachten te verminderen. De eerste stap is het mobiliseren en creëren van bewegingsvrijheid. Hierdoor wordt de druk op de gewrichten verlaagd wat het bewegen soepeler maakt.

Stabiliseren

fysiotherapeut hilversum

Soms ligt de oorzaak van de klacht ook in de stabiliteit. Door middel van onze rugrevalidatie met exclusieve trainingsapparatuur werken wij aan de stabiliteit van het lichaam. De kleinere spieren in het lichaam zorgen voor stabiliteit en kunnen door deze apparatuur van MoveWell specifiek worden getraind.

Functioneren

fysiotherapie chiropractie

Heeft u verkeerd getild, een verkeerde houding achter het bureau? Uiteraard kijken wij ook hiernaar. U krijgt oefeningen en houdingsadviezen mee zodat u de opgebouwde spierconditie intact kunt houden en soepel kunt blijft bewegen. De houdingsadviezen dragen bij aan gezond beweeggedrag waardoor de klachten minder snel zullen terugkeren.

Wie zijn onze chiropractoren?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?