Op zoek naar cesartherapie in Hilversum?

Midden in het centrum van Hilversum. Gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark bevindt zich Chiropractie MoveWell. Op de tweede etage van het Medisch Centrum treft u een ruim opgezette oefenruimte met tal van trainingsapparaten. De moderne rugrevalidatie apparatuur heeft fijngevoelige sensoren. Deze sensoren volgen de beweging van de rug om die uiterst gericht te trainen en te stabiliseren.

Wanneer oefentherapie?

Chiropractie MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten. Veelal heeft u eerst een aantal behandelingen bij de Chiropractor voordat u gaat oefenen in de oefenruimte. Naast dat oefentherapie dus een onderdeel van het behandelplan van de Chiropractoren bij MoveWell kan zijn, is het ook mogelijk om alleen cesartherapie te volgen bij onze Oefentherapeut.

Verwijzing nodig? Vergoeding?

De consulten oefentherapie Cesar worden door de zorgverzekeraar uit de aanvullende verzekering hetzelfde vergoed als fysiotherapie. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig.

Hoe ziet de behandelmethode er uit?

Cesartherapie is een behandelmethode waarbij bewegingsinstructie en houdingscorrectie de klachten doen verminderen en waardoor u zonder klachten weer goed kunt functioneren in het dagelijks leven. Veel lichamelijke klachten komen voort door een verkeerde houding of bewegingsgewoonten. Dan is het belangrijk te achterhalen waar het probleem vandaan komt, zodat de oorzaak aangepakt kan worden.

Oefeningen Cesartherapie

Tijdens de oefensessies leert u beter met uw houding en alledaagse bewegingen om te gaan. Ook kunt u met een preventief behandelplan klachten voorkomen. Oefeningen werken ondersteunend bij het aanleren van een nieuw houdings- en bewegingspatroon.

Cesartherapeut Lars van den Eshof stelt aan de hand van uw klachten en/of wensen een behandelplan met u op. Onder zijn begeleiding traint u per consult 40 minuten en naar gelang uw klachten start u meestal met twee sessies per week. Daarnaast krijgt u oefeningen aangereikt waarmee u ook thuis aan de slag kunt.

Wie zijn onze cesar therapeuten?

Jasper de Vries

Fysiotherapeut

Merle Leemhuis

Oefentherapeut – Geriatrie therapeut

Cesartherapie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell?