Cesartherapie Hilversum | Ook voor oefentherapie naar MoveWell!

Cesartherapie Hilversum

Rugrevalidatie fysiotherapie oefentherapie

Cesartherapie Hilversum

Midden in het centrum van Hilversum. Gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark bevindt zich Chiropractie MoveWell. Op de tweede etage van het Medisch Centrum treft u een ruim opgezette oefenruimte met tal van trainingsapparaten. De moderne rugrevalidatie apparatuur heeft fijngevoelige sensoren. Deze sensoren volgen de beweging van de rug om die uiterst gericht te trainen en te stabiliseren.

Wanneer oefentherapie?

 

Chiropractie MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten. Veelal heeft u eerst een aantal behandelingen bij de Chiropractor voordat u gaat oefenen in de oefenruimte. Naast dat oefentherapie dus een onderdeel van het behandelplan van de Chiropractoren bij MoveWell kan zijn, is het ook mogelijk om alleen cesartherapie te volgen bij Oefentherapeut Lars van den Eshof.

rugrevalidatie

Behandelmethode

 

Cesartherapie is een behandelmethode waarbij bewegingsinstructie en houdingscorrectie de klachten doen verminderen en waardoor u zonder klachten weer goed kunt functioneren in het dagelijks leven. Veel lichamelijke klachten komen voort door een verkeerde houding of bewegingsgewoonten. Dan is het belangrijk te achterhalen waar het probleem vandaan komt, zodat de oorzaak aangepakt kan worden. Tijdens de oefensessies leert u beter met uw houding en alledaagse bewegingen om te gaan. Ook kunt u met een preventief behandelplan klachten voorkomen. Oefeningen werken ondersteunend bij het aanleren van een nieuw houdings- en bewegingspatroon.

Cesartherapeut Lars van den Eshof stelt aan de hand van uw klachten en/of wensen een behandelplan met u op. Onder zijn begeleiding traint u per consult 40 minuten en naar gelang uw klachten start u meestal met twee sessies per week. Daarnaast krijgt u oefeningen aangereikt waarmee u ook thuis aan de slag kunt. Hiervoor maakt onze praktijk gebruik van MijnOefening.nl

Verwijzing nodig? Vergoeding?

 

De consulten oefentherapie Cesar worden door de zorgverzekeraar uit de aanvullende verzekering hetzelfde vergoed als fysiotherapie. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig.

Screening

 

Is uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar onze oefenruimte? Maak dan een kosteloos en vrijblijvende screeningsafspraak. Cesartherapeut Lars van den Eshof leidt u graag rond en kan middels de Dr. Wolff Back-check een rugtest bij u afnemen en direct de meetresultaten met u bespreken. Voor vragen of een afspraak bel 035-7600645.

Bij MoveWell staat optimaal bewegen centraal.

 

Move Well Feel Better

Hoe kunt u zich aanmelden?

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een eerste afspraak? Dan kan dit telefonisch via telefoonnummer 035-7600645 of via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Onderstaand contactformulier biedt u de mogelijkheid om ons een bericht te sturen. U kunt ons ook via de e-mail bereiken. Stuur dan een e-mail naar info@movewell.nl

Marco van den Heuvel

Marco van den Heuvel

Cesartherapeut

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen