Chiropractie Hilversum | MoveWell staat voor u klaar!

MoveWell Chiropractie Hilversum

chiropractie Hilversum

chiropractie Hilversum

chiropractie Hilversum

Chiropractie in Hilversum

Chiropractie MoveWell is gevestigd in Hilversum in het Medisch Centrum Dudokpark. Tegenover het markante Raadhuis dat is gebouwd naar het ontwerp van Dudok en omgeven is door een karakteristiek park. Wij bevinden ons midden in de binnenstad van Hilversum en zijn op loopafstand van het station bereikbaar. Naast chiropractie Hilversum MoveWell zijn er binnen het Medisch Centrum meerdere disciplines aanwezig. En dat versterkt elkaar.

MoveWell Chiropractie Hilversum 

chiropractie Hilversum
MoveWell Chiropractie Hilversum heeft dé specialisten voor rug- en nekklachten. Chiropractie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die snel resultaat biedt. Een chiropractor kijkt naast de wervelkolom ook naar het gehele bewegingsapparaat, in samenhang met het zenuwstelsel. De behandeling van pijnlijke gewrichten en het losmaken van de gespannen spieren eromheen zal de pijn verlichten.

Chiropractie Hilversum

Hoe ontstaan rugklachten?

 

Rugklachten hebben te maken met spieren gewrichten, banden, de tussenwervelschijf, de doorbloeding en de zenuwfunctie. Als deze niet goed functioneren dan krijg je rugklachten.

 

De wervelkolom is een zeer complexe beweegketen doordat alle wervels ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. De belasting op deze wervels moeten goed worden verdeeld en dat gebeurt niet altijd. Denk maar aan alle ‘onmogelijke’ houdingen waar wij ons dagelijks in bevinden. De wervelkolom moet én het gehele lichaam dragen én zorgen voor een goede beweging. Dat is soms lastig. De meeste rugklachten ontstaan dan ook door overbelasting en verkeerde bewegingen.

Waarom hebben zoveel mensen last van de lage rug?

 

Een goed herstel van rugklachten begint bij het begrijpen van wat rugklachten zijn. Rugklachten kunnen ervaren worden als pijn of stijfheid, dit hangt af van het type rugklachten en hoe lang u de klacht heeft. Ongeveer 90% van de rugklachten kent geen specifieke oorzaak. Dit noemen we aspecifieke rugklachten. En die zijn goed te behandelen.

Wat kan een chiropractor voor u betekenen?

 

MoveWell is een moderne chiropractiepraktijk met een ruim opgezette oefenruimte. Onze chiropractoren Sten Hofstad en Lin van Gorp zijn specialist op het gebied van nek– en rugklachten. Zij hebben de technieken en kennis in huis om diverse klachten goed te behandelen en advies te geven.

Chiropractie & Rugrevalidatie MoveWell

 

Chiropractie Hilversum heeft ruimte openingstijden. Van vroeg in de ochtend tot aan het begin van de avond kunt u bij MoveWell terecht. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen (035 760 06 45) of een online afspraak maken.

MoveWell is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons en lees onze tips.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze chiropractors en plan zelf uw afspraak in.

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor
Desiree Griesel

Desiree Griesel

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen