Chiropractie Hilversum | MoveWell staat voor u klaar!

MoveWell Chiropractie Hilversum

chiropractie Hilversum

chiropractie Hilversum

chiropractie Hilversum

Chiropractie in Hilversum

Chiropractie MoveWell is gevestigd in Hilversum in het Medisch Centrum Dudokpark. Tegenover het markante Raadhuis dat is gebouwd naar het ontwerp van Dudok en omgeven is door een karakteristiek park. Wij bevinden ons midden in de binnenstad van Hilversum en zijn op loopafstand van het station bereikbaar. Naast chiropractie Hilversum MoveWell bieden wij ook fysiotherapie en rugrevalidatie aan.

MoveWell Chiropractie Hilversum 

chiropractie Hilversum
MoveWell Chiropractie Hilversum heeft dé specialisten voor rug- en nekklachten. Chiropractie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die snel resultaat biedt. Een chiropractor kijkt naast de wervelkolom ook naar het gehele bewegingsapparaat, in samenhang met het zenuwstelsel. De behandeling van pijnlijke gewrichten en het losmaken van de gespannen spieren eromheen zal de pijn verlichten.

Chiropractie Hilversum

MoveWell Fysiotherapie Hilversum

 

MoveWell heeft naast de chiropractie ook fysiotherapie. Met een team van ervaren fysiotherapeuten kunnen wij u goed helpen met klachten aan het bewegingsapparaat. De specialisaties verschillen van shockwave, echografie en dryneedling tot aan kinderfysiotherapie. Kijk voor meer informatie op onze Fysiotherapie Hilversum website.

 

MoveWell is met een veelal gecombineerde aanpak van chiropractie en fysiotherapie effectief en heeft snel resultaat.

Waarom MoveWell?

Kunde & Ervaring:  Het belangrijkste wat u zoekt is een kundige chiropractor of fysiotherapeut. Uiteraard zorgen wij dat het niveau van ons team te allen tijde hoog ligt door middel van ervaring, bijscholing en vooropleiding.

Team Specialistische Zorg: Dankzij onze verschillende specialismes kunnen wij uw klacht ook als team beoordelen en behandelen om ons slagingspercentage te vergroten.

Innovatie: Als patiënt mag verwacht worden dat een praktijk innoveert. Innoveren betekent niet alleen een praktijk met de nieuwste apparaten, maar dat de praktijk ook kritisch kijkt naar de laatste wetenschappelijke onderzoeken en haar beleid daarop aanpast. MoveWell investeert continue hierin ter verbetering van de patiënttevredenheid.

Wat kan een chiropractor voor u betekenen?

 

MoveWell is een moderne chiropractiepraktijk met een ruim opgezette oefenruimte en fysiotherapeuten. Onze chiropractoren Sten Hofstad en Desiree Griesel zijn specialist op het gebied van nek– en rugklachten. Zij hebben de technieken en kennis in huis om diverse klachten goed te behandelen en advies te geven.

Chiropractie, Fysiotherapie & Rugrevalidatie MoveWell

 

Fysiotherapie, Chiropractie Hilversum heeft ruime openingstijden. Van vroeg in de ochtend tot aan het begin van de avond kunt u bij MoveWell terecht. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen (035 760 06 45) of een online afspraak maken.

MoveWell is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons en lees onze tips.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze chiropractors en plan zelf uw afspraak in.

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor
Desiree-Griesel

Desiree Griesel

Chiropractor
Jarco-Schol

Jarco Schol

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen