Chiropractie Hilversum

Chiropractie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die snel resultaat biedt. De chiropractor is de specialist op het gebied van rug- en nekklachten, maar ook voor andere bewegingsgerelateerde klachten bent u bij onze chiropractie praktijk in Hilversum aan het goede adres.

MoveWell – Chiropractie Hilversum is een innovatieve praktijk die naast chiropractie ook andere therapieën aanbiedt zoals fysiotherapie, rugscholing en rugrevalidatie.

Welkom bij MoveWell Chiropractie Hilversum

MoveWell heeft dé chiropractoren klaar staan om uw rug- en nekklachten en andere bewegingsgerelateerde klachten te behandelen. Op onze website vertellen wij u graag meer waarom onze chiropractie praktijk in Hilversum inmiddels een vertrouwd adres is voor vele patiënten en verwijzers.

Wat is chiropractie?

Chiropractie is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland. Toch, de studie chiropractie kan alleen gevolgd worden in het buitenland. In 1990 waren er bijvoorbeeld slechts 50 chiropractoren in Nederland. Chiropractie is inmiddels veel groter. Gelukkig, want de chiropractor is wereldwijd de expert op het gebied van rug- en nekklachten.

Een chiropractor past met name manuele technieken toe, dat wil zeggen technieken met de hand. Door middel van deze lichte druktechnieken en speciale behandeltafels kunnen chiropractoren klachten effectief behandelen.

Welke klachten behandelen wij bij Chiropractie MoveWell Hilversum?

Nek- en rugklachten

Rugpijn MoveWell

Chiropractoren hebben een universitaire opleiding waarin de behandeling van de wervelkolom centraal staat. Chiropractie is wereldwijd één van de grootste beroepen in de gezondheidszorg voor de behandeling van rug- en nekklachten.

Klachten aan het bewegingsapparaat

Schouderpijn MoveWell

De chiropractor ziet daarnaast ook veel schouder-, bekken- en heupklachten en andere bewegingsgerelateerde klachten. MoveWell heeft ook fysiotherapie en oefentherapie in de praktijk. Er wordt altijd de beste expert gevonden voor uw klacht.

Hoofdpijnklachten, duizeligheid

Hoofdpijn movewell

Bij chiropractie MoveWell Hilversum zien wij ook klachten als Hoofdpijn en duizeligheid, die vaak voortkomen uit de nek. De chiropractor is bij uitstek geschikt om deze klachten te onderzoeken en te behandelen.

Wat zijn de behandeltechnieken van een chiropractor?

Een chiropractor heeft vele verschillende behandeltechnieken. De focus van de chiropractor ligt op de beweging van de wervelkolom. Met lichte druktechnieken kan de chiropractor de mobiliteit van de wervelkolom verbeteren. De chiropractoren bij MoveWell gebruiken de nieuwste behandelapparaten en technieken om uw klacht effectief te helpen.

Chiropractie behandeling bij MoveWell

Uiterst lichte en precieze technieken

chiropractie voor rugklachten

De chiropractor is als wervelkolomspecialist in staat om uiterst precies de beweging van de wervelkolom te herstellen. Dit doet de chiropractor door middel van lichte druktechnieken.

Mobilisatie-tractie behandeltafels

chiropractie mobilisatie tafel

De chiropractor van MoveWell heeft de keuze uit meerdere behandeltafels. Deze behandeltafels kunnen bewegen waardoor het eenvoudig wordt de wervelkolom in zijn beweging te verbeteren.

Dankzij onze verschillende behandelmogelijkheden kunnen wij iedereen behandelen, van jong tot oud.

Andere behandelapparaten en spiertechnieken

activator chiropractie

De chiropractor gebruikt ook andere behandelapparaten om de beweging te herstellen. Daarnaast worden veelal spiertechnieken toegepast en oefeningen gegeven om de beweging voor het beste resultaat.

Waarom MoveWell Chiropractie Hilversum?

Kunde & Ervaring

Chiropractor Hilversum

Chiropractie MoveWell Hilversum heeft kundige en ervaren chiropractoren. Ons grote team ziet vele verschillende soorten klachten. MoveWell is inmiddels een vertrouwd adres voor huisartsen en specialisten.

Team Specialistische Zorg

MoveWell biedt chiropractie, fysiotherapie en oefentherapie. Onze specialismen samen vormen de perfecte combinatie om een oplossing te vinden die het beste bij u past.

Innovatie

occiflex movewell

Innovatie is belangrijk. MoveWell volgt de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en investeert continue in geavanceerde apparaten en kennis.

Wie zijn onze chiropractoren?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?