Op zoek naar Decompressie therapie in Hilversum?

Waarschijnlijk heeft u wel eens van tractie of decompressie gehoord. Maar wat doet dit nou precies? Bij MoveWell kunt u terecht voor decompressie therapie. Heeft u langdurige klachten en al verschillende therapieën geprobeerd? Dan kan decompressie therapie voor u een uitkomst zijn. Ook bij acute klachten biedt onze unieke decompressietafel verlichting van klachten. Op deze pagina geven wij u meer informatie over decompressie therapie.

Waarom decompressie therapie?

Decompressie geeft een verlichting van druk. Bij teveel druk op de wervelkolom krijgen de tussenwervelschijven een andere vorm. Deze opgebouwde druk kan de zenuwen aantasten. Bij hernia, ischias en stenose kan er druk komen op de zenuw. Dit kan verschillende klachten als gevolg hebben, zoals: tintelingen, gevoelloosheid, pijn en soms ook uitvalverschijnselen. Onze unieke decompressie tafel geeft verlichting van druk waardoor de tussenwervelschijven meer ruimte krijgen. De druk op de zenuw zal hierdoor afnemen waardoor de klachten verminderen. Maar ook bij andere klachten kan decompressie een geschikte behandelmethode zijn.

Hoe werkt de decompressietafel?

De decompressietafel bestaat uit onderdelen die volledig op uw lichaam kunnen worden afgesteld. Daardoor ligt u zeer comfortabel en kunt u zich gemakkelijk ontspannen. U krijgt (bijvoorbeeld bij een lage rug hernia) een stevige band om uw middel die via een koord verbonden is aan het computersysteem. Middels dit geavanceerde computersysteem zal er geleidelijk een trekkracht (tractie) worden opgebouwd. De trekkracht zal volledig op uw klacht en uw lichaamsbouw worden afgestemd. Door de gedoseerde trekkracht krijgt de tussenwervelschijf meer ruimte en heeft effect op de doorbloeding. De vorm van de tussenwervelschijf kan hierbij ook veranderen waardoor er een verminderde druk op de zenuw rust. Dit kan direct verlichting geven!

Welke klachten kunnen worden behandeld?

De chiropractor zal beoordelen of uw klachten baat hebben bij decompressie therapie. Onderstaande klachten komen in aanmerking voor de decompressie therapie:

• Hernia
• Ischias
• Stenose
• Uitstralingspijn
• Compressie van de zenuwwortel
• Degeneratie (slijtage) van tussenwervelschijven

Wie zijn onze decompressie specialisten?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Decompressie therapie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?