Chiropractie in ’t Gooi

Chiropractie MoveWell

chiropractor laren

Chiropractie in ’t Gooi

Het Gooi is een landstree in het zuidoosten van de provincie Noord-Holland. Historisch gezien is ’t Gooi, ook wel Gooiland genoemd, het gebied dat gelegen is op de hoge zandgronden van de gemeenten Naarden, Huizen, Bussum, Blaricum, Laren en Hilversum. De enige latere toevoeging was het dorp ‘s-Graveland.

Chiropractie praktijk MoveWell is gevestigd in Hilversum, tegenover het karakteristieke Raadhuis dat is gebouwd naar een ontwerp van Dudok. Onze praktijk vindt u in Medisch Centrum Dudokpark op de tweede etage.

Wat is Chiropractie?

Chiropraxie, chiropraxis of chiropractie is de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat, voornamelijk de klachten die betrekking hebben op de wervelkolom. Chiropractie is een wereldwijd bekende vorm van geneeskunde, waarin de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal staan. Een chiropractor heeft een academische studie gevolgd die de eerste twee jaar sterk overeenkomt met de studie Geneeskunde. Daarna is er meer aandacht voor de specifieke chiropractische behandeltechnieken en rontgen diagnostiek. Een chiropractor wordt in 5 jaar opgeleid om zelfstandig een diagnose te kunnen stellen en te behandelen.

Waarom Chiropractie praktijk MoveWell?

Chiropractie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die snel resultaat biedt. De chiropractor is de specialist op het gebied van nek- en rugklachten. Bij chiropractie ligt de focus op gewrichtsbeweging in samenhang met het zenuwstelsel. De chiropractoren bij MoveWell maken altijd een passend behandelplan door middel van een ‘ in 3 stappen beter’ programma.

 

1 Mobiliseren

Stap 1 is het mobiliseren van het gewricht om de druk te verlagen. Er wordt bewegingsvrijheid gecreëerd, zodat bewegen direct soepeler gaat.

 

2 Stabiliseren

Het doel van stap 2 is het sterker maken van de spieren door middel van oefening en training. MoveWell beschikt over specialistische rugrevalidatie apparatuur met fijngevoelige sensoren in een eigen oefenruimte.

 

3 Functioneren

Bij de derde stap krijgt u het juiste advies om, op gebied van houding en bewegen, weer goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Waarbij de nadruk ligt op preventie, houding en sport.

Vergoedingen, eigen risico en huisartsverwijzing?

De behandeling bij onze chiropractoren worden doorgaans vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit het aanvullende verzekeringspakket. De vergoeding wordt niet met uw eigen risico verrekend.

Voor rugrevalidatie geldt dezelfde vergoeding als voor fysiotherapie. U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.

lage rugklachten uitleg MoveWell

Hoe kunt u zich aanmelden?

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een eerste afspraak? Dan kan dit telefonisch via telefoonnummer 035-7600645 of via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Onderstaand contactformulier biedt u de mogelijkheid om ons een bericht te sturen. U kunt ons ook via de e-mail bereiken. Stuur dan een e-mail naar info@movewell.nl

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Jarryd Else

Jarryd Else

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen