Chiropractor Blaricum

Chiropractie MoveWell

MoveWell

Op zoek naar een chiropractor in Blaricum?

 

Bent u woonachtig in de omgeving van Blaricum? Chiropractie praktijk MoveWell is gevestigd in Hilversum in het Medisch Centrum Dudokpark. In dit medisch centrum zijn meerdere disciplines werkzaam zijn.

 

De chiropractoren bij MoveWell werken nauw samen met fysiotherapeuten en oefentherapeuten binnen het Medisch Centrum Dudokpark waardoor u de professionele zorg krijgt die u nodig heeft.

Waarom Chiropractie praktijk MoveWell?

 

Chiropractie praktijk MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en heeft hiervoor moderne apparatuur. Uiteraard kunt u ook voor andere klachten bij MoveWell terecht. De chiropractor van MoveWell beschikt over een groot aantal specifieke technieken om de bewegingen van het gewricht te corrigeren.

 

Door het 3-stappen programma bent u niet alleen met uw klacht bezig ook de oorzaak van uw klacht wordt aangepakt door de chiropractor. MoveWell neemt de tijd voor uw verhaal en stemt de behandeling volledig op u af. Op deze manier zorgt Chiropractie praktijk MoveWell voor deskundige zorg waar u zich prettig bij voelt. Wij maken ons dan ook sterk voor ons motto: ‘ Move Well Feel Better ‘

Wat is Chiropractie?

Chiropractie is er voor alle leeftijden en vrijwel elke klacht kan behandeld worden door een chiropractor. Bij Chiropractie MoveWell worden de klachten in een 3-stappen programma aangepakt:

 

1. Mobiliseren

De eerste stap is het mobiliseren en creëren van bewegingsvrijheid. Hierdoor wordt de druk op de gewrichten verlaagd wat het bewegen soepeler maakt.

 

2. Stabiliseren

Tijdens de tweede stap zult u middels exclusieve trainingsapparatuur werken aan de stabiliteit van het lichaam. De kleinere spieren in het lichaam zorgen voor stabiliteit en kunnen door de moderne apparatuur van MoveWell specifiek worden getraind.

 

3. Functioneren

De derde stap richt zich op het functioneren van het lichaam. Uw lichaam moet weer goed functioneren in het dagelijks leven. U krijgt oefeningen en houdingsadviezen mee zodat u de opgebouwde spierconditie intact kunt houden en soepel kunt blijft bewegen. De houdingsadviezen dragen bij aan gezond beweeggedrag waardoor de klachten minder snel zullen terugkeren.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een eerste afspraak? Dan kan dit telefonisch via telefoonnummer 035-7600645 of via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Onderstaand contactformulier biedt u de mogelijkheid om ons een bericht te sturen. U kunt ons ook via de e-mail bereiken. Stuur dan een e-mail naar info@movewell.nl

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Jarryd Else

Jarryd Else

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen