Chiropractor in Hilversum

Op zoek naar een chiropractor in Hilversum? Heeft u last van nek- en rugklachten, hoofdpijnklachten of andere bewegingsgerelateerde klachten? Onze chiropractor kan u hierbij helpen!

Chiropractoren zijn wereldwijd universitair opgeleide specialisten op het gebied van rug- en nekklachten. Door middel van lichte druktechnieken en speciale behandeltafels kunnen zij klachten effectief behandelen. Onze praktijk biedt ook fysiotherapie, rugscholing en rugrevalidatie, zodoende krijgt uw klacht altijd de beste aanpak.

Welkom bij MoveWell - Chiropractor in Hilversum

MoveWell heeft de chiropractoren klaar staan om rug- en nekklachten en andere bewegingsgerelateerde klachten te behandelen. Wij hebben verschillende specialisaties in huis om u kundig, effectief en snel te helpen. Altijd de zorg die het beste bij u past!

Wat is chiropractie?

Het aantal chiropractoren is de laatste jaren sterk gegroeid in Nederland. Het vak kan nu echter alleen nog gestudeerd worden in het buitenland. Na een vijfjarige universitaire opleiding is de chiropractor de expert op het gebied van rug- en nekklachten.

Welke klachten behandelen onze chiropractoren?

Nek- en rugklachten

MoveWell specialisten

Chiropractoren staan wereldwijd bekend als de wervelkolom specialisten. Onze praktijk ziet wekelijks een paar honderd patiënten met rug- en nekklachten.

Klachten aan het bewegingsapparaat

chiropractorhilversum

Een chiropractor behandelt klachten aan het gehele bewegingsapparaat van schouder tot pols van heup tot voetklachten. MoveWell heeft ook fysiotherapie en oefentherapie in de praktijk. Er wordt altijd de beste expert gevonden voor uw klacht.

Hoofdpijnklachten, duizeligheid

hoofdpijnklachten artrose

Hoofdpijnklachten en duizeligheidsklachten kunnen voortkomen uit de nek. Onze chiropractoren kunnen u helpen met deze klachten.

Wat zijn de behandeltechnieken van een chiropractor?

Een chiropractor heeft vele verschillende behandeltechnieken. De focus van de chiropractor ligt op de beweging van de wervelkolom. Met lichte druktechnieken kan de chiropractor de mobiliteit van de wervelkolom verbeteren. De chiropractoren bij MoveWell gebruiken de nieuwste behandelapparaten en technieken om uw klacht effectief te helpen.

Waarom naar de chiropractor in Hilversum bij MoveWell?

Kunde & Ervaring

nekbehandeling hilversum

Zoekt u naar een chiropractor in Hilversum? De chiropractoren bij MoveWell hebben ervaring en zijn gespecialiseerd in complexe rug- en nekklachten. Samen ziet het team vele verschillende soorten klachten. Chiropractie MoveWell is inmiddels een vertrouwd adres voor huisartsen en specialisten.

Team Specialistische Zorg

fysiotherapie

De kracht van onze praktijk is de samenwerking tussen chiropractie, fysiotherapie en oefentherapie. Met ons grote team en gebruikmakend van innovatieve apparatuur bieden wij vele behandelmogelijkheden aan. Zo kunnen wij u helpen bij verscheidene klachten, van rugpijn tot kniepijn, van artrose tot sportblessures.

Innovatie

shockwave hilversum

MoveWell volgt de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en investeert continu in innovatie. Van de nieuwste apparaten op het gebied van echografie tot aan shockwave van de nieuwste mobilisatie apparaten zoals de occiflex tot aan spierstimulatie apparaten.

Wie zijn onze chiropractoren?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractor in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?