Chiropractor Hilversum? | MoveWell staat voor u klaar!

Chiropractor Hilversum

whiplash hoofdpijn nekklachten
ischias

Chiropractor Hilversum

Chiropractor Hilversum

 

Chiropractie MoveWell Hilversum heeft de specialisten voor rug- en nekklachten.

Waarom hebben zoveel mensen last van de lage rug? Wat zijn rugklachten?

 

Een goed herstel van rugklachten begint bij het begrijpen van wat rugklachten zijn. Rugklachten kunnen ervaren worden als pijn of stijfheid, dit hangt af van het type rugklachten en hoe lang u de klacht heeft. Ongeveer 90% van de rugklachten kent geen specifieke oorzaak. Dit noemen we aspecifieke rugklachten. En die zijn goed te behandelen.

Hoe ontstaan rugklachten?

 

Rugklachten hebben te maken met spieren, gewrichten, banden, de tussenwervelschijf, de doorbloeding en de zenuwfunctie. Als deze niet goed functioneren dan krijg je rugklachten.

 

De wervelkolom is een zeer complexe beweegketen. Omdat er zoveel scharnieren zijn kan deze makkelijk overbelast raken, zeker denkende aan alle ‘onmogelijke’ houdingen waar wij ons dagelijks in bevinden. De wervelkolom moet én alles tillen én zorgen voor een goede beweging. Dat is soms lastig. De meeste rugklachten ontstaan dan ook door overbelasting en verkeerde bewegingen.

Wat kan een chiropractor voor u betekenen?

 

Onze chiropractor verbetert de bewegelijkheid van het gewricht en het soepeler maken van de spieren. Daarnaast heeft de manipulatie een gunstig effect op de doorbloeding en de zenuwfunctie, wat bijdraagt aan het herstel van de klacht.

 

De chiropractoren bij Chiropractie MoveWell hebben de technieken en kennis in huis om dit goed te behandelen en advies te geven.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze chiropractors en plan zelf uw afspraak in.

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor
Desiree-Griesel

Desiree Griesel

Chiropractor
Jarco-Schol

Jarco Schol

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen