Chiropractor Wijdemeren | MoveWell is gevestigd in Hilversum

Chiropractor Wijdemeren

Behandeling hernia chiropractor

Chiropractie MoveWell

Woont u in Wijdemeren en bent u op zoek naar een chiropractor? Chiropractie MoveWell in Hilversum biedt dan uitkomst. Gelegen in het hart van Hilversum, tegenover het raadhuis.

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die snel resultaat biedt. Bij chiropractie ligt de focus op gewrichtsbeweging in samenhang met het zenuwstelsel. De chiropractor bij MoveWell maakt voor u een persoonlijk behandelplan.

 

Allereerst wordt middels een korte lichte druk de beweging van het gewricht verbeterd, waardoor de klachten afnemen. Daarna staat het sterker maken van het aangedane gewricht centraal door middel van oefeningen en trainingen.

Waarom Chiropractie MoveWell?

MoveWell, gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark te Hilversum, is een moderne praktijk. Naast een tweetal chiropractoren die de klacht aanpakken, is er ook een rugrevalidatie therapeut die in onze ruim opgezette oefenruimte met specialistische apparatuur de spieren van de wervelkolom op zeer effectieve manier traint. Kleine spiergroepen worden nauwkeurig in beweging gebracht om de rug te versterken. Daarnaast krijgt u advies en de juiste oefeningen om weer goed te functioneren in het dagelijks leven.

Move Well Feel Better

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze chiropractors en plan zelf uw afspraak in.

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor
Desiree-Griesel

Desiree Griesel

Chiropractor
Jarco-Schol

Jarco Schol

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen