Op zoek naar een chiropractor in Wijdemeren?

Woont u in Wijdemeren en bent u op zoek naar een chiropractor? Chiropractie MoveWell in Hilversum biedt dan uitkomst. Gelegen in het hart van Hilversum, tegenover het raadhuis.

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die snel resultaat biedt. Bij chiropractie ligt de focus op gewrichtsbeweging in samenhang met het zenuwstelsel. De chiropractor bij MoveWell maakt voor u een persoonlijk behandelplan.

Allereerst wordt middels een korte lichte druk de beweging van het gewricht verbeterd, waardoor de klachten afnemen. Daarna staat het sterker maken van het aangedane gewricht centraal door middel van oefeningen en trainingen.

Waarom Chiropractie MoveWell?

MoveWell, gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark te Hilversum, is een moderne praktijk. Naast een tweetal chiropractoren die de klacht aanpakken, is er ook een rugrevalidatie therapeut die in onze ruim opgezette oefenruimte met specialistische apparatuur de spieren van de wervelkolom op zeer effectieve manier traint. Kleine spiergroepen worden nauwkeurig in beweging gebracht om de rug te versterken. Daarnaast krijgt u advies en de juiste oefeningen om weer goed te functioneren in het dagelijks leven.

Wie zijn onze chiropractie specialisten?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?