Chiropractor Wijdemeren

Behandeling hernia chiropractor

Chiropractie MoveWell

Woont u in Wijdemeren en bent u op zoek naar een chiropractor? Chiropractie MoveWell in Hilversum biedt dan uitkomst. Gelegen in het hart van Hilversum, tegenover het raadhuis.

Wat is chiropractie?

Chiropractie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die snel resultaat biedt. Bij chiropractie ligt de focus op gewrichtsbeweging in samenhang met het zenuwstelsel. De chiropractor bij MoveWell maakt voor u een persoonlijk behandelplan.

 

Allereerst wordt middels een korte lichte druk de beweging van het gewricht verbeterd, waardoor de klachten afnemen. Daarna staat het sterker maken van het aangedane gewricht centraal door middel van oefeningen en trainingen.

Waarom Chiropractie MoveWell?

MoveWell, gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark te Hilversum, is een moderne praktijk. Naast een tweetal chiropractoren die de klacht aanpakken, is er ook een rugrevalidatie therapeut die in onze ruim opgezette oefenruimte met specialistische apparatuur de spieren van de wervelkolom op zeer effectieve manier traint. Kleine spiergroepen worden nauwkeurig in beweging gebracht om de rug te versterken. Daarnaast krijgt u advies en de juiste oefeningen om weer goed te functioneren in het dagelijks leven.

Move Well Feel Better

Hoe kunt u zich aanmelden?

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een eerste afspraak? Dan kan dit telefonisch via telefoonnummer 035-7600645 of via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Onderstaand contactformulier biedt u de mogelijkheid om ons een bericht te sturen. U kunt ons ook via de e-mail bereiken. Stuur dan een e-mail naar info@movewell.nl

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Jarryd Else

Jarryd Else

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen