Chiropractor, chiropractie, chiropractie praktijk | MoveWell

Chiropractor

 

De chiropractor voor Hilversum en omstreken

Heeft u last van pijnklachten die u belemmeren bij het bewegen? Dan is het verstandig om hier niet mee rond te blijven lopen. Het is ook zonde, want een goede chiropractor kan u helpen om van deze klachten af te komen. Neem hiervoor eens contact op met Chiropractie MoveWell in Hilversum. We hebben ervaren chiropractors klaarstaan die graag met u aan de slag gaan om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen. We maken samen met u een behandelplan dat als einddoel heeft om u weer geheel pijnvrij te kunnen laten bewegen.

 

Aan de slag met chiropractie?

Als chiropractie praktijk hebben we veel ervaring met het behandelen van pijnklachten. We hebben hiervoor een unieke methode ontwikkeld die door de jaren heen al heel wat keren effectief is gebleken. We beginnen met het u aanleren beter te bewegen. De klachten komen vaak voort uit een verkeerde manier van bewegen. Bij stap 2 maken we uw spieren en gewrichten sterker. We hebben hier speciale oefeningen en apparaten voor. Als uw spieren sterker zijn zult u merken dat de klachten snel afnemen. In stap 3 zorgen we er samen met u voor dat de klachten wegblijven, zodat u verder pijnvrij door het leven kunt.

 

Meer weten over onze chiropractie praktijk?

Chiropractie is een zeer effectieve manier voor het verhelpen van pijnklachten. Als chiropractor staan we klaar om u te helpen van uw pijnklachten af te komen. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon een afspraak met ons te maken. Bij Chiropractie MoveWell in Hilversum bent u altijd welkom, hier is geen verwijzing van uw huisarts voor nodig. Onze behandeling worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Neem vandaag nog contact met ons op en kom langs bij onze praktijk om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Chiropractie Movewell

MoveWell Chiropractie Hilversum bevindt zich in het Medisch Centrum Dudokpark. Op deze mooie locatie in Hilversum bieden wij u de persoonlijke professionele zorg voor uw klachten.

Klachten

Dankzij MoveWell's specialistische zorg, bestaande uit chiropractie, fysiotherapie en oefentherapie, zijn wij een expert-praktijk op het gebied van bewegingsklachten.

Behandeling

MoveWell introduceert een geheel nieuw concept. De behandeling is in drie stappen ingedeeld. Deze bestaat uit een bewegings-, stabilisatie- en functioneringsfase.

Bij welke klachten biedt MoveWell Chiropractie Hilversum voor u uitkomst?

MoveWell helpt u graag bij

 

 

 

 

 

 

Aangesloten bij de beroepsvereniging:

Stichting Chiropractie Nederland
Nederlandse Chiropractoren Associatie NCA