Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

  • Chiropractor

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Herniaklachten
  • Klachten ten gevolge van artrose en stenose

Wie is Sten Hofstad?

Sten Hofstad komt uit een gezin waar zijn ouders beide werkzaam zijn in de gezondheidszorg. De keuze voor chiropractie was dan ook vrij gemakkelijk te maken. De vijfjarige universitaire opleiding in Engeland heeft Sten Hofstad in 2007 met succes afgerond. Vol enthousiasme is Sten Hofstad de daaropvolgende acht jaar gaan werken in Almere en Amsterdam bij chiropractie Rodermans.

Na de periode Amsterdam heeft Sten Hofstad de praktijk MoveWell opgezet in het medisch Centrum Dudokpark in Hilversum. Naast chiropractie biedt MoveWell ook fysiotherapie, revalidatie en fitness aan.

‘Het vak chiropractie geeft veel voldoening, omdat ik weet wat een chiropractor kan betekenen voor iemand.’ In de praktijk komen vele verschillende klachten voor van onderrug tot nek, van pols tot teenklachten. Ook de oorzaken lopen enorm uiteen van houdingsgerelateerde oorzaken (hangend op de bank tot een slechte computer houding) tot aan werkgerelateerde oorzaken (zwaar fysiek werk of juist niet bewegend bureau werk). ‘Telkens is het de uitdaging een klacht te verlichten en de oorzaak op te sporen.’ Zijn belangrijkste vereiste voor een snel en goed herstel van zijn patiënten kunnen nu vormgegeven worden in praktijk MoveWell, met de laatste snufjes in de chiropractie, fysiotherapie en revalidatie.