Afspraak maken, Contact, Chiropractie MoveWell
chiropractie movewell

Chiropractie MoveWell

MoveWell heet u van harte welkom! Maak eenvoudig en snel direct een afspraak in onze online-agenda. Voor het maken van een afspraak kunt u ons ook telefonisch bereiken of een bericht achter laten via onderstaand contactformulier.

 

Lijkt de online-agenda vol, bel dan graag op. Wij zullen altijd ons uiterste best doen u binnen 24 uur te plaatsen bij één van onze specialisten, ook in coronatijd!

Telefonisch

Wilt u de afspraak persoonlijk overleggen of heeft u andere vragen? Dan staan wij u dagelijks tussen 08:30 en 17:30 uur graag te woord. U kunt ons bereiken op 035 760 06 45.

Online

Het prettige van online boeken is het gemak. Het maakt niet uit hoe laat het is of welke dag, de agenda staat altijd voor u open.

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor
Desiree-Griesel

Desiree Griesel

Chiropractor
Jarco-Schol

Jarco Schol

Chiropractor
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut - Kinderfysiotherapeut
Angelagodecke032021

Angela Gödecke

Fysiotherapeut
Laura-Burgess

Laura Burgess

Fysiotherapeut
Marco van den Heuvel Oefentherapeut

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut - Rugrevalidatie therapeut

Indien u een nieuwe patiënt bent voor de praktijk, klik dan op eerste consult. Bent u eerder bij MoveWell geweest, klik dan op regulier consult. 

Agenda vol? Bel ons dan op! 

Ons streven is iedereen met acute en hevige klachten te behandelen binnen 24 uur. Wij passen altijd onze agenda aan om onze patiënten de beste service te kunnen bieden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 035-760 06 45

U kunt ook een terugbelverzoek noteren in ons contactformulier. Heeft u andere vragen, kunt u deze ook stellen middels ons contactformulier.

Contactformulier

Nederlandse Chiropractoren Associatie NCA
Stichting Chiropractie Nederland