chiropractie movewell

Chiropractie MoveWell

MoveWell heet u van harte welkom. U kunt eenvoudig en snel een afspraak maken bij MoveWell. Dit kan via online boeken van een afspraak, telefonisch of via het contactformulier. Wilt u ons adres weten? Bekijk dan de pagina over onze adresgegevens.

Online

Het prettige van online boeken is het gemak. Het maakt niet uit hoe laat het is of welke dag, de agenda staat altijd voor u open.

Telefonisch

Wilt u de afspraak persoonlijk overleggen of heeft u andere vragen? Dan staan wij u dagelijks tussen 08:30 en 17:30 uur graag te woord. U kunt ons bereiken op 035 760 06 45.

Sten

Sten Hofstad

Chiropractor
Lin

Lin van Gorp

Chiropractor
Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Marco van den Heuvel

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut - rugrevalidatietherapeut

Indien u een nieuwe patiënt bent voor de praktijk, klik dan op eerste consult. Bent u eerder bij MoveWell geweest, klik dan op regulier consult. Als u een afspraak wilt maken met de rugrevalidatie – oefentherapeut, klik dan op oefentherapie.

Agenda vol? Bel ons dan op! 

Ons streven is iedereen met acute en hevige klachten te behandelen binnen 24 uur. Wij passen altijd onze agenda aan om onze patiënten de beste service te kunnen bieden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 035-760 06 45

Contactformulier

U kunt ook een terugbelverzoek noteren in ons contactformulier. Heeft u andere vragen, kunt u deze ook stellen middels ons contactformulier.

Nederlandse Chiropractoren Associatie NCA
Stichting Chiropractie Nederland