chiropractie movewell

Chiropractie MoveWell

MoveWell heet u van harte welkom. U kunt eenvoudig en snel een afspraak maken bij MoveWell. Dit kan via online boeken van een afspraak, telefonisch of via het contactformulier. Wilt u ons adres weten? Bekijk dan de pagina over onze adresgegevens.

Telefonisch

Wilt u de afspraak persoonlijk overleggen of heeft u andere vragen? Dan staan wij u dagelijks tussen 08:30 en 17:30 uur graag te woord. U kunt ons bereiken op 035 760 06 45.

Online

Het prettige van online boeken is het gemak. Het maakt niet uit hoe laat het is of welke dag, de agenda staat altijd voor u open.

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor
Jarryd Else

Jarryd Else

Chiropractor
Carlien Dirkse van den Heuvel fysiotherapeut

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer Fysiotherapeut

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut
Marco van den Heuvel Oefentherapeut

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut - rugrevalidatietherapeut
Simon-Oosterhoff

Simon Oosterhoff

(Kinder) Fysiotherapeut

Indien u een nieuwe patiënt bent voor de praktijk, klik dan op eerste consult. Bent u eerder bij MoveWell geweest, klik dan op regulier consult. 

Agenda vol? Bel ons dan op! 

Ons streven is iedereen met acute en hevige klachten te behandelen binnen 24 uur. Wij passen altijd onze agenda aan om onze patiënten de beste service te kunnen bieden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 035-760 06 45

U kunt ook een terugbelverzoek noteren in ons contactformulier. Heeft u andere vragen, kunt u deze ook stellen middels ons contactformulier.

Contactformulier

Nederlandse Chiropractoren Associatie NCA
Stichting Chiropractie Nederland
kngf logo