Op zoek naar een chiropractor in 's-Graveland?

Bent u woonachtig in de omgeving van ‘s-Graveland? Chiropractie praktijk MoveWell is gevestigd in Hilversum in het Medisch Centrum Dudokpark. In dit medisch centrum zijn meerdere disciplines werkzaam zijn.

De chiropractoren bij MoveWell werken nauw samen met fysiotherapeuten en oefentherapeuten binnen het Medisch Centrum Dudokpark waardoor u de professionele zorg krijgt die u nodig heeft.

Waarom Chiropractie praktijk MoveWell?

Chiropractie praktijk MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en heeft hiervoor moderne apparatuur. Uiteraard kunt u ook voor andere klachten bij MoveWell terecht. De chiropractor van MoveWell beschikt over een groot aantal specifieke technieken om de bewegingen van het gewricht te corrigeren.

In 3 stappen beter

Door het 3-stappen programma bent u niet alleen met uw klacht bezig ook de oorzaak van uw klacht wordt aangepakt door de chiropractor. MoveWell neemt de tijd voor uw verhaal en stemt de behandeling volledig op u af. Op deze manier zorgt Chiropractie praktijk MoveWell voor deskundige zorg waar u zich prettig bij voelt. Wij maken ons dan ook sterk voor ons motto: ‘ Move Well Feel Better ‘

Wat is het 'in3stappenbeter' plan?

Chiropractie is er voor alle leeftijden en vrijwel elke klacht kan behandeld worden door een chiropractor.
Bij Chiropractie MoveWell worden de klachten in een 3-stappen programma aangepakt:

Mobiliseren

De eerste stap is het mobiliseren en creëren van bewegingsvrijheid. Hierdoor wordt de druk op de gewrichten verlaagd wat het bewegen soepeler maakt.

Stabiliseren

Tijdens de tweede stap zult u middels exclusieve trainingsapparatuur werken aan de stabiliteit van het lichaam. De kleinere spieren in het lichaam zorgen voor stabiliteit en kunnen door de moderne apparatuur van MoveWell specifiek worden getraind.

Functioneren

De derde stap richt zich op het functioneren van het lichaam. Uw lichaam moet weer goed functioneren in het dagelijks leven. U krijgt oefeningen en houdingsadviezen mee zodat u de opgebouwde spierconditie intact kunt houden en soepel kunt blijft bewegen. De houdingsadviezen dragen bij aan gezond beweeggedrag waardoor de klachten minder snel zullen terugkeren.

Wie zijn onze chiropractie specialisten?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?