Jeroen Vermeer fysio

Jeroen Vermeer

  • Fysiotherapeut

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Enkel- schouder- knieklachten
  • Sport gerelateerde klachten
  • Shockwave
  • Dry-needling
  • Revalidatie na operatie (orthopedisch)

Wie is Jeroen Vermeer?

Jeroen is fysiotherapeut bij MoveWell. Na jarenlange ervaring bij andere praktijken in de regio Utrecht is Jeroen praktijk Fysiotherapie MoveWell komen versterken.

“Van jongs af aan ben ik al sportief ingesteld. Voetbal en tennis, dat zijn mijn grootste interesses. Later kwam daar ook nog snowboarden bij. De combinatie van natuur en actief bezig zijn in de buitenlucht is mijn grootste passie.

Een blessure komt echter bij ieder wel eens om de hoek kijken. Zowel ikzelf als mijn sportgenoten ervoeren wel eens een kleine of ernstigere blessure. Iedere keer vond ik het erg interessant hoe de fysiotherapeut de oorzaak kon achterhalen en samen met de geblesseerde aan het herstelproces kon werken.

Dat leidde ertoe dat ik de opleiding fysiotherapie ben gestart aan de internationale hogeschool THIM in Nieuwegein. Deze heb ik in 2014 afgerond en ben daarna meteen aan de slag gegaan in praktijken zowel in Amsterdam als Utrecht.

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij MoveWell. Wat MoveWell onderscheidt zijn de verscheidene disciplines die nauw samenwerken om de beste therapievorm te kunnen leveren aan elk individu.

Daarnaast is de samenwerking tussen de therapeut en patiënt van essentieel belang.
Samen met de patiënt actief werken aan een oplossing om zonder belemmering zijn of haar dagelijks leven en/of sporten te hervatten. Dat vind ik het mooiste van dit vak”.

BIG-nummer: 39920354404