Het team van MoveWell | Chiropractie MoveWell

Het team

Sten Hofstad

Sten Hofstad chiropractor

Het team van MoveWell bestaat uit ervaren specialisten die als gedreven team u op weg helpen naar herstel. Graag stellen wij ons aan u voor.

Sten Hofstad komt uit een gezin waar zijn ouders beide werkzaam zijn in de gezondheidszorg. De keuze voor chiropractie was dan ook vrij gemakkelijk te maken.
De vijfjarige universitaire opleiding in Engeland heeft Sten Hofstad in 2007 met succes afgerond. Vol enthousiasme is Sten Hofstad de daaropvolgende acht jaar gaan werken in Almere en Amsterdam bij chiropractie Rodermans.

 

Na de periode Amsterdam heeft Sten Hofstad de praktijk MoveWell opgezet in het medisch Centrum Dudokpark in Hilversum. Naast chiropractie biedt MoveWell ook fysiotherapie, revalidatie en fitness aan. De laatste jaren werkt Sten Hofstad regelmatig samen met concertorganisator Mojo. MoveWell vormt met regelmaat het behandelteam  voor de artiesten en crew.

 

‘Het vak chiropractie geeft veel voldoening, omdat ik weet wat een chiropractor kan betekenen voor iemand.’ In de praktijk komen vele verschillende klachten voor van onderrug tot nek, van pols tot teenklachten. Ook de oorzaken lopen enorm uiteen van houdingsgerelateerde oorzaken (hangend op de bank tot een slechte computer houding) tot aan werkgerelateerde oorzaken (zwaar fysiek werk of juist niet bewegend bureau werk). ‘Telkens is het de uitdaging een klacht te verlichten en de oorzaak op te sporen.’ Zijn belangrijkste vereiste voor een snel en goed herstel van zijn patiënten kunnen nu vormgegeven worden in praktijk MoveWell, met de laatste snufjes in de chiropractie, fysiotherapie en revalidatie.

Desiree Griesel

Desiree Griesel chiropractor

Chiropractie vormt een belangrijk deel van haar leven. De eerste jaren als chiropractor heeft zij in haar geboorteland Zuid-Afrika gewerkt. Na een paar jaar Amsterdam, werkt ze nu voor MoveWell. ‘MoveWell biedt vele innovatieve mogelijkheden. Dat je met kennis en met moderne technieken iets kan bereiken voor iemand vind ik  fantastisch.’

 

“Ik geloof dat iedereen beweging in zijn levensstijl moet inbouwen voor zijn of haar gezondheid. Elke dag geeft nieuwe uitdagingen, iedere dag brengt wat nieuws. Als chiropractor inspireert het mij om mensen te helpen en hen de vaardigheden te geven die ze nodig hebben om uiteindelijk op zoek te gaan naar de perfecte beweging.”

Jarco Schol

Jarco Schol

“Het lichaam is één grote puzzel, de taak van de chiropractor is om de juiste puzzelstukjes bij elkaar te zoeken” aldus Jarco. Voordat Jarco chiropractor werd heeft hij de opleiding fysiotherapie gedaan in Utrecht. Hierna volgde hij een Master opleiding in de revalidatiewetenschappen en musculoskeletale aandoeningen aan de universiteit van Gent. Tijdens deze master kwam hij in aanraking met chiropractie. Hierin voelde hij zich dermate aangetrokken dat hij besloot de opleiding tot chiropractor te volgen aan de AECC University college in Bournemouth, Engeland.

 

Chiropractie is voor Jarco het beroep waar hij zijn passie in kwijt kan. Om samen met de patiënt te zoeken naar een oplossing voor zijn of haar fysieke klachten. Vanwege zijn ruime praktijkervaringen in verschillende landen en zijn diverse opleidingen heeft Jarco een brede waaier van behandelingstoepassingen. Daarnaast is hij altijd op zoek naar meer kennis en ervaring, zodat hij zich als chiropractor verder kan ontwikkelen”.

 

Jarco stelt zich verder voor in dit interview.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut Carlien
Carlien speelt in het Nederlands Hockeyelftal. Ondanks haar drukke trainingsprogramma heeft ze topsport altijd gecombineerd met een opleiding Fysiotherapie. In 2014 resulteerde dit in een succesvol afgeronde studie. Daaropvolgend heeft Carlien werkervaring opgedaan en start ze nu bij MoveWell als Fysiotherapeut.
 
Ik ben opgegroeid in Den Bosch waar mijn ouders een fysiotherapie prakijk hebben. Het was voor mij een logische keus om hen achterna te gaan en ik heb de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht in 2014 met succes afgerond. Mijn studie en werk heb ik altijd gecombineerd met topsport. Sinds 2008 hockey ik in het Nederlands Elftal en ik heb oa Olympisch goud (Londen 2012), Olympisch zilver (Rio 2016) en WK goud (2014 en 2018) gewonnen.
 
Door mijn ervaring als topsporter maar ook als fysiotherapeut weet ik hoe belangrijk het is om je goed te voelen, geen pijnklachten te hebben en fit door het leven te gaan. Maar ik weet ook hoe het is om geblesseerd te zijn en fysiek niet optimaal te voelen. De keuzes (wel/niet werken, wel/niet sporten enz) die je op dat moment moet maken zijn lastig maar ik kan je daar bij helpen. Ik vind het een uitdaging om erachter te komen wat de kern van de klacht is en hier een zo snel mogelijke oplossing voor te vinden.

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut Jeroen Vermeer

Jeroen is fysiotherapeut bij MoveWell.  Na jarenlange ervaring bij andere praktijken in de regio Utrecht is Jeroen praktijk Fysiotherapie MoveWell komen versterken.

 

“Van jongs af aan ben ik al sportief ingesteld. Voetbal en tennis, dat zijn mijn grootste interesses. Later kwam daar ook nog snowboarden bij. De combinatie van natuur en actief bezig zijn in de buitenlucht is mijn grootste passie.

 

Een blessure komt echter bij ieder wel eens om de hoek kijken. Zowel ikzelf als mijn sportgenoten ervoeren wel eens een kleine of ernstigere blessure. Iedere keer vond ik het erg interessant hoe de fysiotherapeut de oorzaak kon achterhalen en samen met de geblesseerde aan het herstelproces kon werken.

Dat leidde ertoe dat ik de opleiding fysiotherapie ben gestart aan de internationale hogeschool THIM in Nieuwegein. Deze heb ik in 2014 afgerond en ben daarna meteen aan de slag gegaan in praktijken zowel in Amsterdam als Utrecht.

 

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij MoveWell. Wat MoveWell onderscheidt zijn de verscheidene disciplines die nauw samenwerken om de beste therapievorm te kunnen leveren aan elk individu.

Daarnaast is de samenwerking tussen de therapeut en patiënt van essentieel belang.
Samen met de patiënt actief werken aan een oplossing om zonder belemmering zijn of haar dagelijks leven en/of sporten te hervatten. Dat vind ik het mooiste van dit vak”.

Simon Oosterhoff

Fysiotherapeut Simon Oosterhoff

Simon komt uit een groot gezin met 5 kinderen. Al opgroeiend kwam hij regelmatig in aanraking met de fysiotherapie. Als fanatiek tennisser heeft hij in het verleden diverse blessures opgelopen. De beslissing om zelf ooit als fysiotherapeut aan de slag te gaan was mede daardoor ook snel gemaakt. Na zijn studie tot algemeen fysiotherapeut heeft hij de master tor kinderfysiotherapeut afgerond en heeft (kinder)fysiotherapeutische ervaring opgedaan in diverse praktijken rondom Utrecht.

 

In 2019 is hij begonnen bij Fysio MoveWell en behandeld hij zowel kinderen als volwassenen. Hij houdt zich vooral bezig met alle dagelijkse klachten, orthopedische revalidatie, sportgerelateerde klachten en revalidatie na operaties van kinderen en volwassenen. Verder is hij specialist in het behandelen van kinderen met problemen in de fijne en grove motoriek, zonder of met chronische /gedragsaandoening. Neem gerust eens contact op met Simon wanneer u twijfelt of u, of uw kind, geraadpleegd kan worden voor (kinder)fysiotherapie.

 

“De diversiteit en creativiteit bij kinderen trekt mij enorm, elk kind is uniek. Alle kinderen bewegen en gedragen zich op hun eigen manier, dat maakt elk kind weer een uitdaging. Kinderfysiotherapeutische begeleiding kan een enorm verschil maken in de motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling bij kinderen. Dit geldt voor alle kinderen, of het nu gaat om zuigelingen, peuters, kleuters of pubers.”

Angela Gödecke

Angela Gödecke

Angela is al jaren een gedreven fysiotherapeut die onlangs het team van MoveWell is komen versterken. Duidelijk en zichtbaar is haar kennis en passie voor het vak om haar patiënten goed te kunnen helpen. De laatste paar jaar is Angela gaan verdiepen in de echografie. Nu studeert zij verder in de echografie aan de universiteit van Brussel. Wij zijn erg blij dat Angela bij ons werkt nu ook met haar extra expertise in de echografie.

 

‘’In het verleden heb ik op hoog niveau gesport en om op dit niveau te kunnen acteren heb ik prioriteiten moeten stellen en keuzes moeten maken waardoor ik mij bewust ben van dat hard werken loont, maar dat je ook elkaar nodig hebt om doelen te kunnen behalen. Ik heb van het hoge niveau sporten afscheid moeten nemen en ben als fysiotherapeut aangebleven. Passie voor sport en bewegen. Dankzij mijn echografische kennis kan ik nu onder andere de spieren goed in kaart brengen en zo het bewegen nog beter begrijpen. Fysiotherapie is voor mij de manier hoe ik mensen kan helpen.’’

Laura Burgess

Laura-Burgess

Van jongs af aan ben ik sportief ingesteld. Badminton is mijn grote passie, maar daar waar ik een slechte stilzitter ben, heb ik vele sportieve interesses. Door een vervelende blessure ben ik ooit bij de fysiotherapeut terecht gekomen en daar viel voor mij alles op zijn plek: werken met je hoofd, met je handen, mensen kunnen helpen bij hun herstel om weer dat te kunnen doen wat ze het liefst doen. Dat wil ik!

Zo ben ik in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na een jaar te hebben gewerkt in Nederland ben ik verhuisd naar Zwitserland om daar als fysiotherapeut aan de slag te gaan.

Met de kennis en kunde opgedaan in Zwitserland ben ik teruggekomen naar Nederland om hier weer aan de slag te gaan.

Inmiddels heb ik met vele sporters gewerkt (vooral racketsporters en voetballers), maar ook met een niet-sportgerelateerde klacht ga ik graag aan de slag.

Marco van den Heuvel

Marco van den Heuvel Oefentherapeut

Marco is de oefentherapeut bij MoveWell. Een gezonde rug en nek moet altijd het streven zijn.

Door zijn opleiding en werkervaring in de gezondheidszorg beschikt Marco over vaardigheden en kennis om de rugrevalidatie te verzorgen bij MoveWell. ”Ik heb ervaren dat bewegen vooral leuk moet zijn, zelfs wanneer je klachten hebt. Door aandacht te besteden aan de uitvoering van de beweging wordt je snel bewust van je eigen beweeggedrag. Ik zie het als een uitdaging om mijn patiënten gezond beweeggedrag aan te leren zodat de klacht eerder wordt herkend en direct gehandeld kan worden. U leert de tools om zelf de klacht aan te pakken, of nog beter: de klacht voor te zijn.”

U kunt bij Marco uw rug versterken en stabiliseren in de moderne oefenruimte van MoveWell. De combinatie met Chiropractie maakt dat u de juiste voorwaarden schept om gezond te kunnen (blijven) bewegen.

Twan Hendriksen

Twan Hendriksen Praktijk manager

Na omzwervingen als medewerkster Marketing en Communicatie en Office Manager is Twan in 2016 gestart bij MoveWell. Ze houdt het secretariaat professioneel draaiende en ondersteunt de therapeuten. Alle ballen hoog houden is wat ze graag doet. Vier dagen per week is Twan uw eerste aanspreekpunt bij MoveWell.

Mariëlle Zielhuis-Dekker

assistente marielle zielhuis-dekker

Hinda Ferjani

Assistente Hinda Ferjani