Het team

Sten Hofstad

Sten Hofstad chiropractor

Het team van MoveWell bestaat uit ervaren specialisten die als gedreven team u op weg helpen naar herstel. Graag stellen wij ons aan u voor.

Sten Hofstad komt uit een gezin waar zijn ouders beide werkzaam zijn in de gezondheidszorg. De keuze voor chiropractie was dan ook vrij gemakkelijk te maken.
De vijfjarige universitaire opleiding in Engeland heeft Sten Hofstad in 2007 met succes afgerond. Vol enthousiasme is Sten Hofstad de daaropvolgende acht jaar gaan werken in Almere en Amsterdam bij chiropractie Rodermans.

 

Chiropractie is veel groter in Engeland, nog niet te spreken over Amerika. Eenmaal praktiserend als chiropractor en terug in Nederland viel het Sten gelijk op dat chiropractie betrekkelijk onbekend is in Nederland. Sten Hofstad besloot daarom gelijk na het afronden van zijn studie deel uit te maken van de PR commissie van de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) Het PR werk bestaat uit het geven van lezingen op universiteiten of verenigingen, chiropractie kranten publiceren en andere activiteiten om chiropractie landelijk beter op de kaart te zetten.

 

‘Het vak chiropractie geeft veel voldoening, omdat ik weet wat een chiropractor kan betekenen voor iemand.’ In de praktijk komen vele verschillende klachten voor van onderrug tot nek, van pols tot teenklachten. Ook de oorzaken lopen enorm uiteen van houdingsgerelateerde oorzaken (hangend op de bank tot een slechte computer houding) tot aan werkgerelateerde (zwaar fysiek werk of juist niet bewegend bureau werk). ‘Telkens is het de uitdaging een klacht te verlichten en de oorzaak op te sporen.’ Zijn belangrijkste vereiste voor een snel en goed herstel van zijn patiënten kunnen nu vormgegeven worden in praktijk MoveWell, met de laatste snufjes in de chiropractie en revalidatie.

Jarryd Else

Jarryd Else

Topsport of toch chiropractie? Beide vormen een belangrijk deel van zijn leven. Na jaren te hebben gefietst op hoog niveau heeft hij gekozen voor chiropractie. Dat je met kennis en met moderne technieken iets kan bereiken voor iemand dat is elke dag fantastisch.

Lin van Gorp

Lin van Gorp chiropractor

Lin is geboren en getogen in Nijmegen. Met een vader als huisarts was het voor haar een logische keuze om ook de gezondheidszorg in te gaan. Op zoek naar een effectieve en natuurlijke manier van behandelen kwam Lin bij chiropractie uit. Na het afronden van haar gymnasium is zij begonnen met de 5 jarige opleiding tot chiropractor aan het AECC.

 

Na deze afgerond te hebben is Lin in 2013 fulltime begonnen met werken in Tilburg. Ook heeft zij nog Heemstede gewerkt en is momenteel werkzaam in Hilversum en Tilburg. Naast haar passie voor haar vak is ze ook sportief aangelegd. Tot haar 18e heeft zij intensief paardgereden en is daarna gaan fitnessen en hardlopen. Tot twee keer toe heeft Lin de halve marathon van Londen en Amsterdam uitgelopen.

 

“Ik ben mijn hele leven actief geweest, maar de opleiding chiropractie heeft mij een beter inzicht gegeven in wat een gezonde levensstijl is. Het vroegtijdig aanpakken van de klacht , maar ook het zoeken naar en verbeteren van het onderliggende probleem, zijn van groot belang. Ik word heel erg enthousiast van het helpen van patiënten om een gezondere levensstijl te krijgen door middel van chiropractie, voeding- en bewegingsadvies. Om deze reden volg ik veel seminars om mijn patiënten nog beter te kunnen helpen”.

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel fysiotherapeut
Carlien speelt in het Nederlands Hockeyelftal. Ondanks haar drukke trainingsprogramma heeft ze topsport altijd gecombineerd met een opleiding Fysiotherapie. In 2014 resulteerde dit in een succesvol afgeronde studie. Daaropvolgend heeft Carlien werkervaring opgedaan en start ze nu bij MoveWell als Fysiotherapeut.
 
Ik ben opgegroeid in Den Bosch waar mijn ouders een fysiotherapie prakijk hebben. Het was voor mij een logische keus om hen achterna te gaan en ik heb de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht in 2014 met succes afgerond. Mijn studie en werk heb ik altijd gecombineerd met topsport. Sinds 2008 hockey ik in het Nederlands Elftal en ik heb oa Olympisch goud (Londen 2012), Olympisch zilver (Rio 2016) en WK goud (2014 en 2018) gewonnen.
 
Door mijn ervaring als topsporter maar ook als fysiotherapeut weet ik hoe belangrijk het is om je goed te voelen, geen pijnklachten te hebben en fit door het leven te gaan. Maar ik weet ook hoe het is om geblesseerd te zijn en fysiek niet optimaal te voelen. De keuzes (wel/niet werken, wel/niet sporten enz) die je op dat moment moet maken zijn lastig maar ik kan je daar bij helpen. Ik vind het een uitdaging om erachter te komen wat de kern van de klacht is en hier een zo snel mogelijke oplossing voor te vinden.

Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer Fysiotherapeut
Jeroen Vermeer is sinds begin 2019 het team van MoveWell komen versterken. Met jarenlange ervaring als fysiotherapeut in Utrecht en omstreken is Jeroen nu onmisbaar geworden in het team van MoveWell.

Simon Oosterhoff

Simon-Oosterhoff

Simon is (kinder) fysiotherapeut bij Movewell en werkt sinds 2019 bij Movewell. Al opgroeiend kwam hij regelmatig in aanraking met de fysiotherapie. Na zijn studie tot algemeen fysiotherapeut heeft hij de master tot Kinderfysiotherapeut afgerond en heeft (kinder)fysiotherapeutische ervaring opgedaan in diverse praktijken rondom Utrecht.

Marco van den Heuvel

Marco van den Heuvel Oefentherapeut

Marco is de oefentherapeut bij MoveWell. Een gezonde rug en nek moet altijd het streven zijn.

Door zijn opleiding en werkervaring in de gezondheidszorg beschikt Marco over vaardigheden en kennis om de rugrevalidatie te verzorgen bij MoveWell. ”Ik heb ervaren dat bewegen vooral leuk moet zijn, zelfs wanneer je klachten hebt. Door aandacht te besteden aan de uitvoering van de beweging wordt je snel bewust van je eigen beweeggedrag. Ik zie het als een uitdaging om mijn patiënten gezond beweeggedrag aan te leren zodat de klacht eerder wordt herkend en direct gehandeld kan worden. U leert de tools om zelf de klacht aan te pakken, of nog beter: de klacht voor te zijn.”

U kunt bij Marco uw rug versterken en stabiliseren in de moderne oefenruimte van MoveWell. De combinatie met Chiropractie maakt dat u de juiste voorwaarden schept om gezond te kunnen (blijven) bewegen.

Eunice van Es

Eunice MoveWell Personal trainer

Eunice van Es is personal trainer bij MoveWell. MoveWell heeft een moderne Fitness ruimte waar u begeleid kan worden in de laatste stappen van uw herstel en om te werken aan uw conditie, mobiliteit en stabiliteit.

Twan Hendriksen

Twan Hendriksen Praktijk manager

Na omzwervingen als medewerkster Marketing en Communicatie en Office Manager is Twan in 2016 gestart bij MoveWell. Ze houdt het secretariaat professioneel draaiende en ondersteunt de therapeuten. Alle ballen hoog houden is wat ze graag doet. Vier dagen per week is Twan uw eerste aanspreekpunt bij MoveWell.

Zahra van Rheenen

Zahra van Rheenen assistente

Zahra heeft als Hilversumse jaren in diverse vertakkingen binnen de media gewerkt. Van sales en marketing tot office en recruitment. Na jaren binnen de media gewerkt te hebben vond ze het tijd voor een nieuwe inspirerende werkplek en branche. Per april 2018 is zij 2 dagen per week een aanvulling bij MoveWell als praktijkassistente en staat ze graag voor u klaar.