Het team

Team van MoveWell

Sten Hofstad

Sten Hofstad

Het team van MoveWell bestaat uit ervaren specialisten die als gedreven team u op weg helpen naar herstel. Graag stellen wij ons aan u voor.

Sten Hofstad komt uit een gezin waar zijn ouders beide werkzaam zijn in de gezondheidszorg. De keuze voor chiropractie was dan ook vrij gemakkelijk te maken.
De vijfjarige universitaire opleiding in Engeland heeft Sten Hofstad in 2007 met succes afgerond. Vol enthousiasme is Sten Hofstad de daaropvolgende acht jaar gaan werken in Almere en Amsterdam bij chiropractie Rodermans.

 

Chiropractie is veel groter in Engeland, nog niet te spreken over Amerika. Eenmaal praktiserend als chiropractor en terug in Nederland viel het Sten gelijk op dat chiropractie betrekkelijk onbekend is in Nederland. Sten Hofstad besloot daarom gelijk na het afronden van zijn studie deel uit te maken van de PR commissie van de NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) Het PR werk bestaat uit het geven van lezingen op universiteiten of verenigingen, chiropractie kranten publiceren en andere activiteiten om chiropractie landelijk beter op de kaart te zetten.

 

‘Het vak chiropractie geeft veel voldoening, omdat ik weet wat een chiropractor kan betekenen voor iemand.’ In de praktijk komen vele verschillende klachten voor van onderrug tot nek, van pols tot teenklachten. Ook de oorzaken lopen enorm uiteen van houdingsgerelateerde oorzaken (hangend op de bank tot een slechte computer houding) tot aan werkgerelateerde (zwaar fysiek werk of juist niet bewegend bureau werk). ‘Telkens is het de uitdaging een klacht te verlichten en de oorzaak op te sporen.’ Zijn belangrijkste vereiste voor een snel en goed herstel van zijn patiënten kunnen nu vormgegeven worden in praktijk MoveWell, met de laatste snufjes in de chiropractie en revalidatie.

Lin van Gorp

Lin van Gorp

Lin is geboren en getogen in Nijmegen. Met een vader als huisarts was het voor haar een logische keuze om ook de gezondheidszorg in te gaan. Op zoek naar een effectieve en natuurlijke manier van behandelen kwam Lin bij chiropractie uit. Na het afronden van haar gymnasium is zij begonnen met de 5 jarige opleiding tot chiropractor aan het AECC.

 

Na deze afgerond te hebben is Lin in 2013 fulltime begonnen met werken in Tilburg. Ook heeft zij nog Heemstede gewerkt en is momenteel werkzaam in Hilversum en Tilburg. Naast haar passie voor haar vak is ze ook sportief aangelegd. Tot haar 18e heeft zij intensief paardgereden en is daarna gaan fitnessen en hardlopen. Tot twee keer toe heeft Lin de halve marathon van Londen en Amsterdam uitgelopen.

 

“Ik ben mijn hele leven actief geweest, maar de opleiding chiropractie heeft mij een beter inzicht gegeven in wat een gezonde levensstijl is. Het vroegtijdig aanpakken van de klacht , maar ook het zoeken naar en verbeteren van het onderliggende probleem, zijn van groot belang. Ik word heel erg enthousiast van het helpen van patiënten om een gezondere levensstijl te krijgen door middel van chiropractie, voeding- en bewegingsadvies. Om deze reden volg ik veel seminars om mijn patiënten nog beter te kunnen helpen”.

Marco van den Heuvel

Marco is de oefentherapeut bij MoveWell. Een gezonde rug en nek moet altijd het streven zijn.

Door zijn opleiding en werkervaring in de gezondheidszorg beschikt Marco over vaardigheden en kennis om de rugrevalidatie te verzorgen bij MoveWell. ”Ik heb ervaren dat bewegen vooral leuk moet zijn, zelfs wanneer je klachten hebt. Door aandacht te besteden aan de uitvoering van de beweging wordt je snel bewust van je eigen beweeggedrag. Ik zie het als een uitdaging om mijn patiënten gezond beweeggedrag aan te leren zodat de klacht eerder wordt herkend en direct gehandeld kan worden. U leert de tools om zelf de klacht aan te pakken, of nog beter: de klacht voor te zijn.”

U kunt bij Marco uw rug versterken en stabiliseren in de moderne oefenruimte van MoveWell. De combinatie met Chiropractie maakt dat u de juiste voorwaarden schept om gezond te kunnen (blijven) bewegen.

Twan Hendriksen

Twan Hendriksen team MoveWell

Na omzwervingen als medewerkster Marketing en Communicatie en Office Manager is Twan gestart bij MoveWell. Ze houdt het secretariaat professioneel draaiende en ondersteunt de therapeuten. Alle ballen hoog houden is wat ze graag doet. Drie dagen per week is Twan uw eerste aanspreekpunt bij MoveWell.

Zahra van Rheenen

Zahra MoveWell

Zahra heeft als Hilversumse jaren in diverse vertakkingen binnen de media gewerkt. Van sales en marketing tot office en recruitment. Na jaren binnen de media gewerkt te hebben vond ze het tijd voor een nieuwe inspirerende werkplek en branche. Per april 2018 is zij 2 dagen per week een aanvulling bij MoveWell als praktijkassistente en staat ze graag voor u klaar.