Occiflex therapie

De occiflex biedt een nieuwe oplossing voor nek- en hoofdpijn. De chiropractor kan dankzij dit innovatieve apparaat bewegingen uiterst langzaam en precies uitvoeren. Het apparaat is net op de markt en wij zijn daarom vereerd als één van de eerste in Nederland dit apparaat te kunnen gebruiken voor onze grote groep patiënten met hoofdpijn- en nekklachten.

Geavanceerde behandeling voor nek- en hoofdpijnklachten

De Occiflex is voor mensen met nek- en hoofdpijnklachten. Dit unieke (hightech) instrument kan het hoofd en nek langzaam bewegen. Deze pijnloze behandeling herstelt de beweging van de spieren, gewrichten en banden in de nek. Momenteel is dit één van de meest innovatieve oplossingen voor nek- en hoofdpijn.

Innovatie in de zorg: de Occiflex

De Occiflex is het eerste computergestuurde systeem voor het mobiliseren van de nek. Dit systeem is veilig en comfortabel. Een manuele therapie ofwel therapie met de handen is veelal korter. De Occiflex therapie kan doordat er uiterst langzaam en langdurig wordt bewogen,  andere resultaten bereiken. Gezien de lange duur van de therapie wordt het bewegingsbereik verbeterd en kan dit resulteren in een sensitisatie van het centrale zenuwstelsel.

Voordelen van de Occiflex

• Effectieve behandelmethode zonder medicatie
• Langdurige en gecontroleerde langzame mobilisatie van de nek
• Veilig
• Geen bijwerkingen
• Comfortabel

Welke chiropractoren zijn gespecialiseerd in de Occiflex therapie?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie behandeling in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?