Chiropractor Eemnes | Chiropractie Eemnes | Maak nu een afspraak!

Chiropractor Eemnes | Chiropractie Eemnes

Chiropractie Eemnes

Welkom op de website van Chiropractie MoveWell. Onze praktijk staat bekend om haar complete aanpak. Op deze pagina zullen wij dit nader uitleggen. Woont u in Eemnes? Dan zijn wij dé chiropractie praktijk die u kan helpen met uw rug- en nekklachten of andere bewegingsklachten. Geïnteresseerd? Kijk dan rond op de website of bel ons voor vragen of het maken van een afspraak.

Wat maakt MoveWell de perfecte aanpak?

 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de aanpak van rug- en nekklachten vaak niet effectief helpt met bijvoorbeeld alleen houdingsleer, oefentherapie, massage of bepaalde chiropractie druktechnieken.  Echter is de combinatie van de vele technieken vaak wel de sleutel voor een goed herstel van klachten, langdurig herstel en bovenal het uitblijven van deze klachten. Bij MoveWell staat de combinatie Chiropractie en Oefentherapie door middel van Rugrevalidatie daarom centraal.

Wat is Chiropractie?

 

Chiropractie is een beroep in de gezondheidszorg die zich richt op het bewegingsapparaat. In de chiropractie zijn er vele behandeltechnieken waarvan de manipulatie druktechniek één van de bekendste is met de grootste effectiviteit voor rugklachten.

 

Chiropractoren gebruiken een combinatie van behandelingstechnieken aangepast op de behoefte van de patiënt. Na een uitgebreid onderzoek en vraaggesprek ontwikkelt de chiropractor een behandelplan om u klachten aan te pakken. Vaak is het advies om dit te combineren met onze oefentherapie, echter hangt dit altijd af van de behoefte van de patiënt en het type klacht.

mobiliseren
Chiropractor

Wanneer chiropractie?

 

Er zijn vele redenen om te kiezen voor chiropractische zorg bij Chiropractie MoveWell. Ook als u in Eemnes woonachtig ben. Wij zien met name patiënten met:

 

  • Rugpijn; waaronder spit, acute rugpijn, chronische rugpijn, ischias, rughernia klachten
  • Nek pijn; acute nekpijn, chronische nekpijn, nekhernia klachten
  • Hoofdpijn
  • Repetitive strain injury (RSI)
  • Werk en sportblessures
  • Artrose gerelateerde klachten
  • Bewegingsgerelateerde klachten tijdens de zwangerschap. Zoals lage rugpijn, bekkenklachten.
  • Beperkte beweging in de rug, schouders, nek of andere gewrichten.

Onze Oefentherapie/ Rugrevalidatie:

 

Bij MoveWell beschikken wij over de nieuwe revalidatie lijn van Dr. Wolff. Deze rugrevalidatie apparatuur is essentieel voor het aanleren van beweegpatronen. Tijdens het uitvoeren van bepaalde bewegingen krijgt u feedback over de motorische controle van de wervelkolom door middel van een druksensor. Hiermee kan onze oefentherapeut u gericht laten trainen om de wervelkolom te versterken of bewegingspatronen aanleren die essentieel zijn voor het leren van een correcte zithouding, stahouding, loophouding, tilhouding en ga zo maar door.

Stabiliteit oefeningen

MijnOefening en MoveWell

 

Naast onze veelzijdige aanpak geven wij u doorgaans ook een informatiepakket mee voor thuis. Met onze andere website; MijnOefening.nl geven wij patiënten online naslagwerk bestaande uit oefeningen en adviezen op maat die altijd wanneer u wilt weer bekeken kunnen worden.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dit kan op verschillende manieren, namelijk via ons telefoonnummer 035-7600645, e-mail ons via info@movewell.nl, onderstaand formulier of bekijk hieronder direct de online agenda van onze chiropractors en plan zelf uw afspraak in.

Sten Hofstad chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor
Desiree-Griesel

Desiree Griesel

Chiropractor
Jarco-Schol

Jarco Schol

Chiropractor

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Hoe bereikt u MoveWell?

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen