Op zoek naar een chiropractor in Eemnes?

Welkom op de website van Chiropractie MoveWell. Onze praktijk staat bekend om haar complete aanpak. Op deze pagina zullen wij dit nader uitleggen. Woont u in Eemnes? Dan zijn wij dé chiropractie praktijk die u kan helpen met uw rug- en nekklachten of andere bewegingsklachten. Geïnteresseerd? Kijk dan rond op de website of bel ons voor vragen of het maken van een afspraak.

Wat maakt MoveWell de perfecte aanpak?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de aanpak van rug- en nekklachten vaak niet effectief helpt met bijvoorbeeld alleen houdingsleer, oefentherapie, massage of bepaalde chiropractie druktechnieken.  Echter is de combinatie van de vele technieken vaak wel de sleutel voor een goed herstel van klachten, langdurig herstel en bovenal het uitblijven van deze klachten. Bij MoveWell staat de combinatie Chiropractie en Oefentherapie door middel van Rugrevalidatie daarom centraal.

Wat is Chiropractie?

Chiropractie is een beroep in de gezondheidszorg die zich richt op het bewegingsapparaat. In de chiropractie zijn er vele behandeltechnieken waarvan de manipulatie druktechniek één van de bekendste is met de grootste effectiviteit voor rugklachten.

Chiropractoren gebruiken een combinatie van behandelingstechnieken aangepast op de behoefte van de patiënt. Na een uitgebreid onderzoek en vraaggesprek ontwikkelt de chiropractor een behandelplan om u klachten aan te pakken. Vaak is het advies om dit te combineren met onze oefentherapie, echter hangt dit altijd af van de behoefte van de patiënt en het type klacht.

Wanneer Chiropractie?

Er zijn vele redenen om te kiezen voor chiropractische zorg bij Chiropractie MoveWell. Ook als u in Eemnes woonachtig ben. Wij zien met name patiënten met:

  • Rugpijn; waaronder spit, acute rugpijn, chronische rugpijn, ischias, rughernia klachten
  • Nek pijn; acute nekpijn, chronische nekpijn, nekhernia klachten
  • Hoofdpijn
  • Repetitive strain injury (RSI)
  • Werk en sportblessures
  • Artrose gerelateerde klachten
  • Bewegingsgerelateerde klachten tijdens de zwangerschap. Zoals lage rugpijn, bekkenklachten.
  • Beperkte beweging in de rug, schouders, nek of andere gewrichten.

Onze Oefentherapie/ Rugrevalidatie:

Bij MoveWell beschikken wij over de nieuwe revalidatie lijn van Dr. Wolff. Deze rugrevalidatie apparatuur is essentieel voor het aanleren van beweegpatronen. Tijdens het uitvoeren van bepaalde bewegingen krijgt u feedback over de motorische controle van de wervelkolom door middel van een druksensor. Hiermee kan onze oefentherapeut u gericht laten trainen om de wervelkolom te versterken of bewegingspatronen aanleren die essentieel zijn voor het leren van een correcte zithouding, stahouding, loophouding, tilhouding en ga zo maar door.

MijnOefening en MoveWell

Naast onze veelzijdige aanpak geven wij u doorgaans ook een informatiepakket mee voor thuis. Met onze andere website; MijnOefening.nl geven wij patiënten online naslagwerk bestaande uit oefeningen en adviezen op maat die altijd wanneer u wilt weer bekeken kunnen worden.

Wie zijn onze chiropractie specialisten?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?