Fysiotherapie Hilversum

Fysiotherapie in Hilversum?

Uw fysiotherapeut bij MoveWell helpt u graag verder!

Fysiotherapie in Hilversum? Welke fysiotherapeut in Hilversum moet u kiezen? Wij zijn trots op onze praktijk en vertellen u graag waarom. MoveWell biedt de nieuwste inzichten op het gebied van fysiotherapie. Van nauwkeurige meetinstrumenten tot en met specialistische trainingstoestellen. Apparaten met sensoren die uw beweging nauwkeurig kunnen volgen tot en met functionele trainingen die specifiek uw spier laten herstellen.  Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in meerdere behandelingstechnieken. Als team zorgen wij altijd ervoor dat u een behandeling op maat krijgt met als motto Move Well Feel Better.

fysiotherapie
fysiotherapie
fysiotherapie

"Net als het leveren van een topprestatie met hockey, haal ik altijd het maximale eruit om een patiënt snel te laten herstellen" Carlien Dirkse van den Heuvel, fysiotherapeut bij MoveWell

Op zoek naar Fysiotherapie in Hilversum, waarom MoveWel? 

 

 

Fysiotherapie in een nieuw jasje

Een fysiotherapeut is een deskundige op het gebied van het bewegingsapparaat. De fysiotherapeut richt zich vooral op het aanpakken van klachten vanuit het spierstelsel. Ook fysiotherapie verandert continue. MoveWell probeert in deze ontwikkeling mee te gaan en investeert in kennis en apparaten. In onze moderne oefenruimte kunt u trainen van jong tot oud gecontroleerd kan werken aan uw herstel.

 

Behandeling op maat

Bij MoveWell kunt u niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar binnen ons gezondheidscentrum kunt u ook terecht bij de chiropractor en/ of oefentherapeut.

Door ons aanbod aan specialisten krijgt u altijd professionele zorg op maat. De fysiotherapeut zal met u bespreken welke stappenplan u moet doorlopen om zo snel en goed mogelijk te kunnen herstellen van uw klacht.

 

Experts

Bij MoveWell werken alleen fysiotherapeuten, die alles uit zichzelf halen om u beter te krijgen!

 

Vergoeding voor Fysiotherapie

De kosten van uw behandeling worden geheel, gedeeltelijk of niet vergoed dit is afhankelijk van uw klacht en uw zorgverzekering. Bij een aanvullende verzekering krijgt u een aantal behandelingen fysiotherapie per jaar vergoed. De hoogte van de vergoedingen en het aantal behandelingen is afhankelijk van uw aanvullende pakket.

Fysiotherapeutische behandelingen die vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed, vallen niet onder het verplichte Eigen Risico. Mocht u vragen hebben over uw vergoeding dan kunt u ons altijd bellen voor nadere uitleg.

De Fysiotherapie behandeling bij MoveWell

 

 

 

Het ‘in 3 stappen beter’ plan

Fysiotherapie is er voor alle leeftijden en vrijwel elke klacht kan behandeld worden door een fysiotherapeut. Bij MoveWell worden de klachten in een 3-stappen programma aangepakt.

 

De eerste stap is het mobiliseren en creëren van bewegingsvrijheid. Hierin is de focus op het weer soepeler bewegen.

 

Tijdens de tweede stap zult u middels exclusieve trainingsapparatuur werken aan de stabiliteit van het lichaam. De kleinere spieren in het lichaam zorgen voor stabiliteit en kunnen door de moderne apparatuur van MoveWell specifiek worden getraind.

 

De derde stap richt zich op het functioneren van het lichaam. Uw lichaam moet weer goed functioneren in het dagelijks leven. U krijgt oefeningen en houdingsadviezen mee zodat u de opgebouwde spierconditie intact kunt houden en soepel kunt blijft bewegen. De houdingsadviezen dragen bij aan gezond beweeggedrag waardoor de klachten minder snel zullen terugkeren.

fysiotherapie
Al jaren last van een zere nek. Erg stijf en vervelend. Vele andere therapieën hielpen niet. Op de sportclub gaven ze mij dit adres door. Samen met oefeningen en de behandelingen gaat het nu top! Gerda Verstruik
Sten

Sten Hofstad

Carlien Dirkse van den Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

FYSIOTHERAPEUT
Lin

Lin van Gorp

Uw naam

Uw emailadres

Uw bericht

Onze praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Dudokpark op de 2e etage.

Voor meer informatie:

Chiropractie Hilversum

Onze missie is om u goed te laten bewegen zonder klachten:

MOVE WELL FEEL BETTER!

rugrevalidatie oefeningen