De Ruganalyse dagen | Chiropractie MoveWell

Kosteloze RugAnalyse

Kosteloze RugAnalyse!

Spit rugklachten chiropractie
Spit rugklachten MoveWell

MoveWell heeft de oplossing voor rugklachten. Kom langs voor een gratis check.

 

Heeft u via facebook onze advertentie gelezen en wilt u graag langskomen voor een kosteloze analyse? Voer hieronder uw gegevens en de actiecode in, dan neemt onze assistente contact met u op voor het inplannen van een afspraak

 

De analysedagen zijn vanaf woensdag 4 mei tot en met vrijdag 13 mei: maak een afspraak met onze chiropractoren en revalidatie therapeut, voor een analyse van uw klacht op het gebied van één van de volgende zes thema’s. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met chiropractie en rugrevalidatie en om uw klacht te bespreken.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Actiecode van Facebook (let op: hoofdlettergevoelig)

Vragen en/of opmerkingen

mobiliseren

Aspecifieke rug- en nekklachten

Rug- en nekklachten kunnen ervaren worden als pijn of stijfheid, dit hangt af van de type klacht en hoe lang u de klacht heeft. Ongeveer 90% van de rugklachten kent geen specifi eke oorzaak. Deze klachten zijn onder meer het resultaat van overbelasting van de gewrichten, spieren en banden van de wervelkolom en zijn daardoor goed te behandelen. Chiropractie MoveWell is gespecialiseerd in zowel het behandelen van rug- en nekklachten, als in het trainen van zwakke spieren van de rug en nek. 

Ischias rugklachten

Ischias en hernia

Ischias is een uitstralende zenuwpijn in de bil en/of het been. Als er te veel druk op een zenuw komt dan kan deze geïrriteerd of ontstoken raken. Eén van de meest bekende oorzaken van ischias is een hernia, maar ook op andere plekken, zoals in de bil kan de zenuw bekneld raken. Bij Chiropractie MoveWell wordt een behandelplan op maat gemaakt, waarbij het doel is de druk op de zenuw te verlichten door middel van lichte tractie- en bewegingstechnieken. Daarnaast is onze rugrevalidatie van belang voor het versterken van de aangedane spieren.

Chiropractor MoveWell Hilversum

Klachten tijdens de zwangerschap

Rug- en/of bekkenklachten zijn typische zwangerschapsklachten die ontstaan door een verandering in de hormoonspiegel, toename van het lichaamsgewicht en een andere houding. Chiropractie is een veilige en zachte behandelmethode in alle fasen van de zwangerschap. Afwijkingen van de wervelkolom worden gecorrigeerd en de bewegingsvrijheid wordt hersteld waardoor de zwangerschap soepel kan verlopen. Daarnaast geven wij houdings- en bewegingsadvies.

Behandeling chiropractie elleboog

RSI

RSI is een veel voorkomend probleem. Door vele herhaalde belastingen kunnen klachten ontstaan. Typische voorbeelden zijn muisarm, golfersarm en tennisarm. Met mobiliserende technieken zal de chiropractor de doorbloeding van de spier verbeteren en de gewrichten optimaal laten bewegen. Oefeningen en het aanleren van een correcte houding zijn essentieel voor het herstel.

Chiropractor

Artrose

Gewrichten worden continue zwaar belast, dit kan uiteindelijk resulteren in een blessure. Artrose is de meest voorkomende gewrichtsaandoening. Hierbij is sprake van geleidelijke afbraak van het kraakbeen en verandering van het botoppervlak. Artrose kan resulteren in bewegingsklachten. Chiropractische zorg biedt mogelijk uitkomst voor deze klachten. Dit betekent uiteraard niet dat uw artrose verdwijnt, echter door de bewegelijkheid van het betrokken gewricht te verbeteren is het vaak mogelijk de klachten te verlichten.

MoveWell behandelding nekklachten

Spanningshoofdpijn en migraine

Veel voorkomende klachten die wij effectief behandelen in onze praktijk zijn migraine en spanningshoofdpijn. Veelal zit de oorzaak in de nek. Wij verrichten altijd een uitgebreid neurologisch en chiropractisch onderzoek om te bepalen of wij u kunnen helpen. De chiropractor kan goede verlichting bieden door het opheffen van spierverkrampingen en bewegingsbeperkingen van de kleine gewrichten in de nek.

MOVE WELL FEEL BETTER