Tarieven en vergoeding bij Chiropractie MoveWell

Tarieven en vergoeding

Tarieven en vergoeding

Op deze pagina leest u meer informatie over de kosten van de consulten en de mogelijke vergoeding. MoveWell adviseert u om altijd eerst uw zorgverzekeraar te raadplegen voor meer informatie over de vergoedingen. Dit verschilt namelijk per zorgpolis.

Vergoeding

Chiropractie

Fysiotherapie – Rugrevalidatie – Oefentherapie

manuele therapie chiropractie

MoveWell staat geregistreerd bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Het consult wordt gebruikelijk direct na het consult voldaan. U ontvangt een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Chiropractie wordt door vrijwel alle verzekeraars voor een groot deel vergoed. De hoogte van de vergoeding is per polis verschillend. Chiropractie valt veelal in het aanvullende pakket van uw zorgverzekering.

 

Kijk hier voor het overzicht van de chiropractie vergoedingen voor 2020 (Bron: chiropractievergoeding.nl). Actuele informatie kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

Chiropractie MoveWell Rugrevalidatie fysiotherapie

De fysiotherapie, oefentherapie en rugrevalidatie worden vergoed uit de aanvullende verzekering. MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Kijk op fysiotherapiemovewell.nl voor meer informatie over fysiotherapie en oefentherapie vergoedingen.

Tarieven

Chiropractie
Indien u geen aanvullende verzekering heeft, dan gelden onderstaande tarieven voor Fysiotherapie, Oefentherapie
en Rugrevalidatie

Eerste consult:
80,- euro

Vervolg consult:
58,- euro

Eerste consult:
49,- euro

Regulier consult:
39,- euro

Eigen risico?

Chiropractische, fysiotherapeutische en oefentherapeutische zorg vallen niet in de basisverzekering. Maakt u gebruik van chiropractie dan gaat dit niet af uw eigen risico!

Wanneer u met een chronische indicatie behandeld wordt binnen de rugrevalidatie, dan wordt dit vergoed uit de basisverzekering vanaf de 21e behandeling. De eerste 20 behandelingen kunnen eventueel vergoed worden uit de aanvullende verzekering. Dit is geheel afhankelijk van uw zorgpolis. Wanneer u zonder chronische indicatie naar de rugrevalidatie gaat, dan wordt dit vergoed uit de aanvullende verzekering.

chiropractie movewell

Geen verwijzing van de huisarts nodig

Het is gebruikelijk dat een (huis)arts verwijst naar de chiropractor, echter is het niet noodzakelijk. U kunt direct met ons contact opnemen en een afspraak maken met de chiropractor. Ook voor de rugrevalidatie heeft u geen verwijzing nodig.

 

Maak een afspraak met een chiropractor. We staan voor u klaar, blijf niet met de pijn zitten! Maak eenvoudig online een afspraak of u kunt ons telefonisch bereiken op 035 760 06 48.