Op zoek naar een chiropractor in Loosdrecht?

Bent u woonachtig in de omgeving van Loosdrecht? Chiropractie praktijk MoveWell is gevestigd in Hilversum in het Medisch Centrum Dudokpark. In onze praktijk zijn ook fysiotherapeuten en andere disciplines werkzaam om uw klacht effectief aan te kunnen pakken.

Waarom Chiropractie praktijk MoveWell?

Chiropractie praktijk MoveWell is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en heeft hiervoor moderne apparatuur. Uiteraard kunt u ook voor andere klachten bij MoveWell terecht. De chiropractor van MoveWell beschikt over een groot aantal specifieke technieken om de bewegingen van het gewricht te corrigeren.

Onze praktijk beschikt over ruim 800 m2 ruimte. Wij hebben de praktijk zo ingericht dat hier chiropractie, fysiotherapie en oefentherapie elkaar waar nodig kan aanvullen.

In 3 stappen beter

Veelal komt een klacht door gebrek aan beweging, slechte houding en verminderde stabiliteit. Deze drie stappen zal de chiropractor altijd met u doorlopen. Bij pijn komt vaak een verminderde beweging. De chiropractor zal met zijn zijn technieken de mobiliteit herstellen. Houding en stabiliteit kunnen aangepakt worden in onze medische fitness of oefeningen worden gegeven om dit te verbeteren. Op deze manier zorgt Chiropractie praktijk MoveWell voor deskundige zorg waar u zich prettig bij voelt. Wij maken ons dan ook sterk voor ons motto: ‘ Move Well Feel Better ‘

Meerdere rug- en nekexperts op één locatie

Gespecialiseerde chiropractor

chiropractor hilversum

Wereldwijd staat de chiropractor bekend als rugspecialist. De chiropractor ziet de gehele week rugklachten en nekklachten. Ook alle andere bewegingsklachten zoals heupklachten en schouderklachten kunnen bij de chiropractor terecht.

Gespecialiseerde fysiotherapeut

fysiotherapeut hilversum

Onze praktijk staat bekend om haar rugexpertise. De fysiotherapeuten en chiropractoren zien samen honderden patiënten per week. De verscheidenheid aan technieken maakt onze praktijk uniek.

Gespecialiseerde oefentherapeut

chiropractor in Hilversum

Oefentherapie is een ander onderdeel in onze praktijk. Wij werken via de methode van McGill, McKenzie en/of dr Wolff. Uiterst belangrijk is onze rugscholing. Is er meer training nodig, bijvoorbeeld na een hernia (operatie) dan kan de rugrevalidatie uitkomst bieden.

Effectieve aanpak van uw klacht!

Chiropractie is er voor alle leeftijden en vrijwel elke klacht kan behandeld worden door een chiropractor.
Bij Chiropractie MoveWell worden de klachten in een 3-stappen programma aangepakt:

Mobiliseren

Pijn zorgt veelal voor een verminderde beweegelijkheid. De chiropractor kan door mobiliserende technieken, bewegingsvrijheid creëren.

Stabiliseren

Het bewegen van de wervelkolom is ook afhankelijk van een goede stabiliteit. De wervelkolom bestaat uit vele kleine spieren die de wervelkolom sturen.  Indien één van de oorzaken een verminderde stabiliteit is, dan zal de oefentherapeut en fysiotherapeut zorgen dat deze verbeterd. Dit kan middels exclusieve trainingsapparatuur die de stabiliteit verbeteren van het lichaam.

Functioneren

Als de pijn minder is, dan wordt er ook ingezoomd op de oorzaak van de klacht. Het lichaam moet weer goed functioneren in het dagelijks leven. U krijgt oefeningen en houdingsadviezen mee zodat u de opgebouwde spierconditie intact kunt houden en soepel kunt blijft bewegen. De houdingsadviezen dragen bij aan gezond beweeggedrag waardoor de klachten minder snel zullen terugkeren.

Wie zijn onze chiropractie specialisten?

Jarco Schol

Chiropractor

Desiree Griesel

Chiropractor

Sten Hofstad

Chiropractor

Chiropractie in Loosdrecht

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons.
Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?